Girls

Zien: Emma Heesters ritst haar badpak open en plaatst de foto’s op internet

Emma Heester badpak ritst open

Alles wat zangeres Emma Heesters aanraakt lijkt in goud te veranderen. In 2019 kreeg ze een gouden plaat voor het nummer ‘Pa Olvidarte’, en ook op het podium is alles goud wat er blinkt voor de knappe blondine. Ze is inmiddels een begrip in muzikaal Nederland, en andere artiesten werken graag met deze talentvolle dame samen. Ze vergeet haar volgers op de socials ook niet, en trakteert hen graag op uitdagende foto’s.

Talentvolle zangeres en influencer

De talentvolle zangeres scoort hit na hit, en staat met haar laatste liedje ‘HJB’ in de top 50. Het gaat dus lekker met haar carrière, en ook op financieel gebied gaat het haar dus voor de wind. Ze heeft enige tijd geleden dankzij haar gouden keeltje haar droomauto kunnen kopen, een peperdure Maserati Ghibli. Emma is nog lang niet klaar met het scoren van hits, want ze heeft nog genoeg inspiratie op de plank liggen.

De 27-jarige zangeres haalt alles uit het leven, en werkt keihard voor haar succes. Ze neemt ook de tijd om te ontspannen, want als ze op vakantie is dan deelt ze jaloersmakende kiekjes met haar vele fans op Instagram. Onder die fans is Jade Anna te vinden, die zelf ook keihard aan de weg timmert als uitermate populaire influencer. Emma heeft dankzij haar bekendheid ook een groot aantal volgers op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters in opengeritst pakje op Instagram

Emma Heesters houdt niet alleen van muziek, ze is ook een liefhebster van fashion. Ze draagt dan ook de meest uiteenlopende setjes tijdens haar optredens, maar ook voor een fotoshoot duikt de blondine graag de kleedkamer in. Op de onderstaande foto draagt ze een opengeritst pakje, dat op veel likes kan rekenen. Monica Geuze is in ieder geval van mening dat ze er top uitziet.

In de caption benoemt ze de visagiste, de kapster en de fotografe die dit prachtige plaatje mogelijk hebben gemaakt, en terecht, want ze hebben fantastisch werk geleverd. Emma Heesters straalt wederom op Instagram, en weet opnieuw haar 1,8 miljoen volgers te verbazen. Ze is weer helemaal klaar voor een nieuw optreden, dat aankomend weekend plaats zal vinden op het Parkfeest in Oosterhout.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!