Rides

YouTuber Gio Latooy koopt Porsche om liefdesverdriet te verzachten

Gio

YouTuber Gio Latooy en Jade Anna hebben onlangs bekendgemaakt dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Gio heeft het er ogenschijnlijk moeilijk mee, want hij deelde beelden op social media waarin te zien is dat hij duidelijk aangeslagen is vanwege de breuk. Sommige mannen duiken na een relatiebreuk te kroeg in om hun verdriet te verzachten, maar Gio besloot om de Porsche dealer te bezoeken voor een nieuwe auto.

Relatiebreuk met Jade Anna

Gio Latooy deelt alles met zijn vele volgers, dus ook de relatiebreuk werd op YouTube gegooid. In een filmpje hebben de twee laten weten dat het er op romantisch gebied niet meer in zit, en dat ze beiden hun eigen weg gaan. Gio kocht onlangs ook een appartement in Rotterdam van bijna 7 miljoen, maar liefde is niet te koop, dus de breuk is nu dus een feit.

Hij deelde in een andere YouTube-video dat hij zichzelf dan maar gaat trakteren op een nieuwe Porsche. “Je moet toch wat als je verdrietig bent, dan ga jij jezelf maar verwennen met een auto” aldus de vlogger. Helaas is dit niet voor elke man met liefdesverdriet weggelegd, maar Gio heeft het geld ervoor, dus waarom niet? De 24-jarige YouTuber zit om aandacht echter niet verlegen, hij heeft 1,35 miljoen abonnees.

Gio koopt nieuwe Porsche

Gio Latooy is een van de meest populaire vloggers van Nederland. Het is niet de eerste keer dat hij de aankoop van een auto online zet, maar het is wel de eerste auto die hij koopt uit liefdesverdriet. Nederland kent nog meer uiterst succesvolle vloggers die miljoenen op hun bankrekening hebben staan. Ondernemer Dutch Performante is hier ook een goed voorbeeld van.

Gio heeft net zoals YouTuber Royalistiq een droomleven waarin hij elke dag wakker wordt. Hij zal in zijn miljoenenvilla echter alleen in zijn bed moeten slapen, wat Jade Anna is vertrokken. Als hij toch besluit om haar weer op te zoeken, dan kan hij dat vanaf nu doen in zijn peperdure en splinternieuwe Porsche. Andere mannen die een relatiebreuk moeten verwerken houden het waarschijnlijk gewoon bij een paar biertjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!