Life & Health

Your Daily Health Pack: bespaar tijd met jouw dagelijkse voedingssupplementen op maat

your-daily-health-pack-guys

Zie jij tussen alle verschillende voedingssupplementen de bomen het bos niet meer? Al die verschillende potjes, supplementen en adviezen maken een gezond leven niet gemakkelijker. Daarnaast kost op die manier het veel energie, tijd en ruimte. Hier heeft Your Daily Health Pack eindelijk iets op bedacht. Op basis van jouw behoeften krijg je namelijk jouw supplementen op een slimme manier thuis gestuurd, gewoon in de brievenbus.

Persoonlijk pakket van Your Daily Healthpack

Is jouw leven druk en heb je daardoor moeite om de juiste voedingssupplementen in te nemen? Vanaf nu is dat appeltje, eitje. Wij mochten het energiepakket van Your Daily Healthpack testen waarin verschillende supplementen zitten (per dag gevarieerd). Dit Daily Health Pack bevat naast een aantal uitgebalanceerde basis ook nog voedingssupplementen die helpen om vermoeidheid te verminderen en de natuurlijke energie in het lichaam te activeren. Dat klinkt goed!

Dit pakket bevat als basis Co-enzym Q10, Vitamine B12, Vitamine C, multivitamine, visolie en magnesium. Ook heel handig voor als je op reis bent en wel de juiste supplementen binnen wilt krijgen. Naast het energiepakket kun je ook voor een basis pakket, huid, haar en nagels, rust en balans, en een weerstand pakket kiezen. Wil je helemaal next level gaan? Dan kan je er ook voor kiezen om een persoonlijk pakket te laten samenstellen.

your-daily-health-pack-testen

Persoonlijke supplementen

Zoals we al eerder zeiden: je kan dus ook een test doen op Yourdailyhealthpack.com om advies te krijgen voor een persoonlijk pakket. Eenmalig bestellen is mogelijk, maar je kan er ook voor kiezen om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Op deze manier bespaar je veel tijd en energie.

Dit bedrijf is opgezet door onder andere Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk. Kaj Gorgels heeft sowieso al flink wat bedrijven op zijn naam staan en het koppel heeft een bijzondere villa op Ibiza. Bekijk alle info over Your Daily Health Pack op hun website.

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!