Girls

Yolanthe Cabau haalt geld op in prachtig wit jurkje

https://guys.nl/?p=26534&preview=true
Yolanthe Cabau in wit jurkje spreekt voor het goede doel. Foto: Instagram @yolanthecabau

Het is algemeen bekend dat Yolanthe Cabau een succesvol model is, en ook op de filmset haar talenten goed tot zijn recht laat komen. Ze heeft echter nog meer kwaliteiten, ze zet zich bijvoorbeeld belangeloos in voor een goed doel. Dit goede doel heeft ze zelf opgericht, en heeft inmiddels al honderden kinderen uit de klauwen van mensenhandelaren gered. Een paar weken terug organiseerde ze een evenement in Los Angeles, en dat werd een daverend succes.

De stichting Free A Girl

Yolanthe Cabau is een sterke en onafhankelijke vrouw. De voormalige echtgenote van Wesley Sneijder is eigenaresse van Cabau Lifestyle, een platform waarmee ze vrouwen wil stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ze is daarnaast actief als actrice, influencer en model, bezigheden waar ze een flink vermogen mee verdient. Ze weet hoe ze mensen moet inspireren, en dat straalt ze uit op de foto’s op de socials.

Ze zet zich ook in voor Stichting Free A Girl, een initiatief dat ze in 2008 samen met o.a Arjan Erkel startte. Deze stichting zet zich in voor kinderen die slachtoffer zijn van seksuele uitbuiting. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem, maar er worden kinderen over de hele wereld uit gedwongen prostitutie en andere vormen van uitbuiting gered. Enkele weken geleden was de actrice in Los Angeles actief voor Free A Girl.

Yolanthe straalt in wit jurkje op Instagram

Yolanthe Cabau is voor haar carrière als model en actrice veel in Los Angeles te vinden, de stad waar Kara Del Toro vandaan komt. Ze maakte enkele weken geleden gebruik van haar uitgebreide netwerk om aandacht te vragen voor haar stichting, en wist 70 vrouwen achter zich te krijgen om haar te helpen. Deze dames gaan samenwerken om slachtoffers van uitbuiting een rechtenstudie aan te bieden.

Op de onderstaande foto’s zien we Yolanthe in een wit jurkje het publiek toespreken, en poseert ze met de bewuste dames op de foto. Deze veelzijdige vrouw verdient alle lof, het is niet voor niets dat de 10 mooiste foto’s van Yolanthe Cabau zijn samengesteld. Ze weet in ieder geval hoe ze de aandacht van talloze mensen vast moet houden, want ze heeft een bereik van 1,3 miljoen volgers op Instagram.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!