Girls

Yolanthe Cabau poseert in doorschijnend jurkje voor magazine cover

Yolanthe Cabau doorschijnend jurkje magazine cover

Yolanthe Cabau heeft zichzelf weer aardig bloot gegeven op Instagram. Ze plaatste een foto waarop haar welgevormde billen in een doorschijnende jurk te zien zijn. Wij zitten daar graag bovenop, dus geven we de mooie brunette wat extra welverdiende aandacht. De actrice weet wel vaker alle tongen los te maken, ze plaatst regelmatig Instagram-foto’s waar we het warm van krijgen.

Piepkleine en doorschijnende jurkjes

We kunnen geen genoeg van haar krijgen, want ze is een heerlijke verschijning. Ze houdt ervan om net als Gaby Blaaser op het strand van Ibiza te liggen, maar ze is ook regelmatig te zien op de set van een film of staat ze in een piepklein jurkje te poseren voor een fotoshoot. Yolanthe is onze favoriet, en we hopen uiteraard dat dat wederzijds is. Met zulke foto’s weet ze de aandacht goed op zichzelf te vestigen.

Het lijkt wel alsof alle kledingstukken voor de actrice zijn gemaakt. Of het nu lingerie is of een bikini, ze kan het allemaal hebben. Ze heeft er dan ook het perfecte figuur voor. Ze is duidelijk trots op haar billen- en borstpartij, want we zien haar mooie vormen op elke Instagram-foto weer terugkomen. Net zoals Sylvie Meis is Yolanthe de reden waarom Hollandse vrouwen het wereldwijd goed doen.

Yolanthe showt billen op Instagram-foto

Ook op de foto die we onder dit artikel hebben geplaatst zijn de heerlijke ronde vormen van Yolanthe in een doorschijnende jurk te zien. Haar welgevormde billen komen goed tot zijn recht op de foto, die ze overigens voor glossy Beau Monde heeft laten maken. Ze siert binnenkort dus de cover van dit populaire vrouwenblad. Wij vinden dat de fotograaf zijn vak goed verstaat, want ze staat er prima op.

Deze bloedmooie vrouw weet haar volgers telkens weer te verbazen met een uitdagende foto op Instagram. Ook als ze op het punt staat om te gaan slapen deelt ze nog even een foto waarop ze in een weinig verhullend nachthemdje staat te poseren. Wij hopen dat ze dit nog vaak blijft doen. Ondertussen delen wij de uitdagende billen-foto met jullie, en stoken we het vuurtje wat extra op met een reeks uitdagende foto’s van Yolanthe.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!