Girls

Yasmine van Ex On The Beach laat achterwerk zien na Brazilian butt lift

yasmine-pierards-ex-on-the-beach-bbl

Je kunt Yasmine Pierards kennen van het hit-programma Ex On The Beach. Het was al bekend dat Yasmine niet vies is van een beetje plastische chirurgie, maar onlangs is ze nog wat verder gegaan. De reality dame was te gast bij Allures van RUMAG en liet daar het resultaat van haar ‘BBL’ zien aan de kijkers. Daarnaast is ze onlangs een OnlyFans gestart. 

Yasmine Pierards verslaafd aan chirurgie

Eerder gaf Yasmine al toe verslaafd te zijn aan plastische chirurgie. In de aflevering wordt haar gevraagd naar haar BBL. BBL, ook wel een Brazilian butt lift, is een ingrijpende operatie waarbij de chirurg eerst vet uit de buik zuigt, om het daarna bij de billen terug te spuiten. Hierdoor zijn de heupen en billen voller dan normaal. Een ingrijpende operatie die lang niet altijd goed gaat.

De presentatoren van RUMAG vragen of Yasmine even een rondje wil doen voor de camera. Hier heeft de realityster geen problemen mee en laat het resultaat zien. ‘Een beetje Kim Kardashian’, zegt René over het achterwerk van de reality-ster.

Video van het resultaat

Yasmine heeft maar liefst twee keer de operatie laten doen. Ze zegt zelf: “De eerste keer was ik eigenlijk te skinny om te doen, dus ze hadden niet zoveel vet. En nu was ik super veel aangekomen.”

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we het filmpje hieronder voor jullie uitgelicht. Wat vinden jullie? Gaat dit te ver of is het wel mooi? Bekijk de video vanaf 06:00 voor het resultaat:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!