Huizen

Gerenoveerde woonboerderij op gigantisch woonerf te koop op Funda

Gigantisch woonerf funda

Heb je er altijd al van gedroomd om een gigantisch stuk land te bezitten? Wij hebben op Funda een woonboerderij gevonden op een erf van maar liefst 1.995 m². Naast deze monumentale woonboerderij is er ook een bijgebouw te vinden op dit erf. Kan jij jezelf binnenkort eigenaar noemen van dit enorme perceel in de buurt van Deventer? Laten we snel een kijkje nemen naar wat dit erf te bieden heeft.

Gerenoveerde boerderij met groot bijgebouw

Het monumentale woonboerderij is gelegen op het historische “Erve Schooneveld”. Deze woonboerderij is onlangs gerenoveerd. De grote woonkamer met een open keuken heeft openslaande deuren naar het terras in de tuin. Als je op de bank zit kan je door deze deuren ook heerlijk genieten van de natuur dat om het erf ligt. In deze woonboerderij zijn drie slaapkamers te vinden.

Op het erf staat ook nog een groot bijgebouw met een oppervlakte van 121 m². Hoewel een kleine verbouwing geen kwaad kan, is dit bijgebouw al volledig geïsoleerd. Daarnaast zitten er aansluitingen voor vloerverwarming en is het gebouw al volledig aangesloten op riolering en gas/water/elektra. Buiten het bijgebouw is ook nog een terras te vinden. Een ideale plek om in de zomer van de natuur te genieten!

woonboerderij funda

Heerlijk tot rust komen in de natuur

Deze woning is gelegen midden in de natuur vol met bossen, boerderijen en weilanden. Vanuit je woning kan soms zelfs reeën zien lopen om het erf en zie je de roofvogels over de velden vliegen. In deze rustige omgeving kan je dus perfect genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Voor dit Funda pareltje in de natuur heb je € 875.000 nodig.

Midden in de natuur zitten betekent nog niet dat je ver verwijderd bent van de bewoonde wereld. Binnen enkele minuten fietsen kom je zo in Deventer, Gorssel en Colmschate uit. In Colmschate vind je een groot winkelcentrum, enkele scholen, een station, een sportcentrum met een groot zwemparadijs en zelfs een schaatsbaan. Ook ben je met de auto zeer mobiel, aangezien je binnen enkele minuten op de A1 zit.

groot bijgebouw funda

slaapkamer woonboerderij funda

grote woonkamer is gerenoveerde woonboerderij

gerenoveerde badkamer funda

sauna op woonerf funda

bijgebouw op groot erf

eigen tuin op woonerf funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!