Food & Drinks

Ontdek de whisky smaken uit het Schotse Speyside aan eetbare tafel van Benriach

benriach whisky eetbare tafel

Ben jij liefhebber van de lekkerste smaken? Stel je eens voor – je wordt meegenomen naar de oude Riach-boerderij in het noorden van de Speyside, waar de buitengewone single malt Scotch whisky van Benriach wordt gedestilleerd. Hoe zou je dat doen? Nou, gewoon door plaats te nemen aan de eetbare tafel van dit gerenommeerde whisky-merk.

Benriach & Gall&Gall

Benriach en Gall&Gall dagen je uit voor een unieke winactie waarbij ze voor jou en je gast een plek reserveren aan tafel. Aan de eetbare tafel krijg je de kans om de smaken van de verschillende Benriach whisky’s te ervaren en toe te treden in “A World of Flavour”.

Onder begeleiding van Nathan de Bruin, de Nederlandse merkambassadeur van het merk, en de culinaire verhalenvertellers van het merk, stap je een spraakmakende, geheime locatie in Amsterdam binnen, waar geurige en smaakvolle gerechten je continu zullen verrassen.

benriach-eetbare-tafel

Ontdekkingsreis van smaken

Bereid je voor op een ontdekkingsreis waar al je zintuigen geprikkeld zullen worden. Laat je onderdompelen in een wereld van smaak, beleving en verhalen. Hoewel de gerechten nog geheim zijn, geldt dat niet voor de smaken van het merk zelf.

Met een uniek erfgoed dat teruggaat tot 1898, brengen ze regelmatig speciale flessen en limited editions uit. De Benriach Original Ten is bijvoorbeeld een zeer bekende van de Benriach Single Malt. Maar ook The Twelve weerspiegelt het kenmerkende, soepele en gelaagde karakter van Benriach.

Assortiment Benriach

Daarnaast omvat het assortiment de Smoky Ten, een whisky met zoete en rokerige tonen, en de Smoky Twelve, een uitdrukking van fruit, mout, eikenhout en rijke rooklagen. Het biedt ook een categorie van eenentwintig-, vijfentwintig- en dertig jaar oude whisky’s, net als jaarlijks geïntroduceerde limited editions aan.

De eetbare tafel biedt je de mogelijkheid om meer te leren over het unieke verhaal, de bijzondere smaken en de betoverende “World of Flavour” te ervaren. Beantwoord de vraag “Wie is de Master Blender van Benriach?” via de Win Met Benriach-actie en maak kans op een plaats aan de eetbare tafel van Benriach voor jou en een gast. (Aankoop is niet verplicht.) Deze onvergetelijke ervaring vindt plaats op 21 juni 2023.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!