Girls

Nederlandse Wendie Vlaar is één en al verleiding op Instagram

Wendy Vlaar Instagram

We zien de laatste tijd veel influencers richting de top van social media schieten, en de aantrekkelijke Wendie Vlaar zit op op die raket. De blondine timmert hard aan de weg als het gaat om haar carrière in de schijnwerpers, en terecht, want ze is een prachtige dame. Ze heeft een merk om zichzelf heen gebouwd, en daar staan we graag even bij stil.

Influencer en ondernemer

Wendie Vlaar werkte tot oktober vorig jaar bij de customer care-afdeling van een loterij, maar ze is zelf de grootste winnares, want inmiddels is ze haar eigen bedrijf gestart, genaamd Vlaar Productions. Haar carrière op social media gaat razendsnel, dus ze heeft inmiddels haar werk van haar hobby weten te maken. De 24-jarige blondine weet exact welke koers ze moet varen om bij de top te komen.

De aantrekkelijke influencer begint een sterrenstatus te krijgen, dat zien we vaker bij populaire influencers, want ook Jade Anna heeft een groot aantal fans op social media. Wendie Vlaar wordt op Instagram gevolgd door de blonde Lydia Janssen, die zelf ook hard bezig is met een carrière in de spotlights. Deze dames zijn allemaal een verrijking voor je tijdlijn.

Wendie Vlaar is niet te stoppen op Instagram

Het aantal volgers op haar Instagram-account blijft maar groeien. Een jaar geleden had ze een fanbase van 60K volgers, dat is inmiddels uitgegroeid naar 123K volgers. Deze verdubbeling zegt al genoeg over de snelheid waarmee haar populariteit groeit. Ze wordt op het platform ook gevolgd door andere knappe influencers, zoals Sofie Graafland. De aantrekkelijke Wendie is duidelijk niet te stoppen.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap van Wendie Vlaar te ontvangen, leuk voor op je verjaardag of om weg te geven aan een andere bewonderaar. Deze fitgirl houdt ook van fashion, en dat is duidelijk te zien aan de foto’s op haar Instagram-account. We hebben een aantal prachtige kiekjes van deze mooie meid hieronder op een rijtje gezet, want ze is een cadeautje om naar te kijken.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!