Sports

Alle wedstrijden van Glory voortaan te zien op Videoland

glory-videoland-kickboksen-live

Ben jij een Glory fan? Dan hebben we geweldig nieuws voor je. Vandaag heeft Videoland namelijk aangekondigd dat, vanaf dit najaar, alle wedstrijden van Glory live bij de streamingsdienst te zien zijn: inclusief de klapper tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Geen dure pay per views meer!

Videoland Vs. Glory

Je kunt de gevechten vanaf nu dus heerlijk vanaf de bank kijken op Videoland. Hoe het allemaal in z’n werk gaat weten we nog niet exact, het bericht is namelijk zojuist de wereld in gebracht. Het is wel een verrassende stap voor zowel Glory als Videoland. We hopen dan ook dat Glory weer alle aandacht krijgt en flinke stappen gaat maken.

Videoland zegt het volgende over de samenwerking: ”Boks, ouwe! Vanaf dit najaar zie je alle live wedstrijden van Glory. Met als grote klapper: Badr Hari en Alistair Overeem die op 8 oktober tegenover elkaar staan. Dat en nog veel meer bloedstollende gevechten zie je de komende tijd live bij ons, veilig vanaf de bank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Badr Hari Vs Alistair Overeem

Het volgende evenement is Glory 81. Hier zullen onder andere Ben Saddik en Adegbuyi tegen elkaar vechten. Later dit jaar (8 Oktober) staat Glory : The Final Round, met als hoogtepunt Badr tegen Overeem op de planning in de Gelredome in Arnhem. De overige gevechten deze avond zijn nog niet bekend. Tickets kun je kopen via Glory zelf.

We hopen dat Glory weer in een goed daglicht komt te staan na alle drama rondom het laatste event in Hasselt. Hier kregen fans van Badr Hari en de Poolse Wrosek het met elkaar aan de stok. Naar aanleiding van dit incident is de Poolse vechter gediskwalificeerd en zal niet meer vechten voor Glory. Volg Guys voor meer nieuws over vechtsport.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!