Money & Career

Grijp je kans om te griezelen: Walibi Fright Nights heeft audities

walibi-fright-nights-audities
Foto: Instagram @walibihollandofficial)

Verander jezelf in een angstaanjagende verschijning en laat anderen beven van angst of word de drijvende kracht achter de schermen van het grootste Halloween-evenement van Nederland. Bij Walibi’s Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days kan je betaald worden om mensen bang te maken, hoe mooi is dat! Laten we snel kijken hoe dit er precies uit ziet!

Walibi’s nachtmerrie brigade zoekt versterking

Ben je 18 jaar of wordt je dit voor 1 oktober 2023? Dan ligt hier een unieke kans om deel uit te maken van een fantastisch evenement. Walibi Holland is op zoek naar mensen voor twee verschillende rollen tijdens hun populaire Halloween-evenementen: de Event crew en de Scare actors. Dit is je kans om jezelf te verkleden als acteurs uit de beste horror-films!

Als lid van de Event crew ben je de ruggengraat van het evenement. Je fungeert als de handen, oren en ogen van de acteurs en de supervisor, zorgt voor de veiligheid van de aanwezigen en houdt de touwtjes strak in handen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Enthousiasme, heldere communicatie en het vermogen om snel te schakelen zijn essentiële eigenschappen voor deze rol!

Doe auditie en wordt scare actor bij Halloween Spooky Days

Als je altijd al je acteertalent hebt willen testen, is de rol van Scare actor jouw perfecte match. Van bloeddorstige zombies tot horrorclowns, stoere piraten en zelfs vogelverschrikkers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat deze rol vereist is niet alleen het vermogen om constant in karakter te blijven, maar ook om zowel een enge als een leuke ervaring te creëren voor kinderen tijdens de Halloween Spooky Days bij Walibi.

Er zijn veel rare baantjes, zoals het duiken naar golfballen. Maar dit is misschien wel de allerleukste baan van allemaal. Kan jij het al voorstellen dat je kleine kinderen laat schrikken, terwijl je in je achterhoofd weet dat je hier gewoon keiharde knaken voor krijgt? Jammer genoeg is deze functie alleen tijdens Halloween, en niet full-time. Anders hadden wij het zelf wel geweten!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!