Rides

Het absurde wagenpark van multimiljonair Peter Gillis

Peter Gillis

Heel Nederland kent Peter Gillis inmiddels als de oprichter en eigenaar van Oostappen-groep vakantieparken. De ondernemer is wekelijks te zien in het het uitermate populaire reality-programma Massa is Kassa, waarin we een kijkje krijgen in het leven van de multimiljonair. Hij koopt ook regelmatig luxe auto’s met zijn vermogen. Het wagenpark van Gillis is er eentje waarvan je tent omhoog gaat staan.

De koning van de vakantieparken

Dat Peter Gillis zijn hand niet omdraait voor het aanschaffen van een dure bolide konden we zien in het reality-programma dat een ster van hem heeft gemaakt. Met een geschat vermogen van 85 miljoen euro legt hij makkelijk tonnen neer voor ‘een leuk speeltje’, zoals de ondernemer het zelf noemt. In het programma konden we ook zien hoe hij een kasteel aanschafte, dat op dit moment compleet gerenoveerd wordt.

Ook voor een miljoenenvilla in Spanje wist Peter Gillis wel warm te lopen, ook dit optrekje kocht hij zonder blikken of blozen terwijl de camera’s van SBS6 draaiden. De koning van de vakantieparken laat feilloos zien hoe je met een beetje afdingen een paar ton op de aankoopprijs af kunt pingelen. Dat doet hij ook regelmatig met exclusieve auto’s, waarvan hij er inmiddels een aantal mooie exemplaren van heeft staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Het exclusieve wagenpark van Peter Gillis

Peter Gillis hatseflatst de ene na de andere auto in zijn garage. Hij heeft onlangs een rondleiding gegeven aan Pure Luxe. Hij showde zijn villa en wagenpark aan hen, waarna de beelden op YouTube zijn geplaatst. Het vermogen van de ondernemer is duidelijk te zien aan de dure bolides die hij in zijn garage heeft staan. Hij vertelt in het filmpje onder meer over zijn jeugd, en over de manier waarop hij zijn imperium heeft opgebouwd.

We hebben een selectie auto’s uit zijn wagenpark hieronder op een rijtje gezet. Daar weer onder hebben we het bewuste filmpje geplaatst. We kunnen oprecht vaststellen dat deze zakenman meer dan geslaagd is. Hij heeft de luxe om elke ochtend de kleur van zijn auto auto bij zijn sneakers te matchen. We beginnen bij het vlaggenschip van zijn collectie.

Rolls royce Phantom

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROLLS-ROYCE PIC. (@rollsroyce.pic)

Ferrari 812 GTS

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferrari 812 GTS (@812gts)

Mercedes-AMG GT

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mercedes AMG GT/S (@amg.gt.s)

Porsche Cayenne

Rolls Royce Cullinan

Harley Davidson Fatboy

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!