Rides

Het extravagante wagenpark van vechtersbaas Conor McGregor

Het extravagante wagenpark van vechtersbaas Conor McGregor

Conor McGregor is naast keiharde prijsvechter en flamboyante mediapersoonlijkheid ook een groot autoliefhebber. Hij verzameld auto’s alsof het suikerzakjes zijn. Het extravagante wagenpark van Conor McGregor past in ieder geval goed bij zijn persoonlijkheid. We zetten de rides van de Ierse MMA-fighter voor je op een rij.

McGregor’s supercare collectie is groots

Conor McGregor mogen we gerust een vechtsport-icoon noemen. Het aantal gevechten dat hij won, in diverse gewichtsklassen is bijna niet meer te tellen. Hij verdiende er bakken met geld mee. Alleen al met zijn geruchtmakende wedstrijd tegen Floyd Mayweather verdiende hij 100 miljoen dollar – als verliezer.

Over zijn totale verdiende vermogen lopen de schattingen uiteen, maar dat het om honderden miljoenen gaat is wel zeker. Dat geld zet hij niet allemaal op zijn spaarrekening. De Ier staat bekend om zijn vaak bizarre uitgavenpatroon; maatpakken van 10.000 euro, nog duurde horloges, boten en exclusieve auto’s.

Twee Lamborghini’s

Eén Lamborghini is al een statussymbool, Conor McGregor heeft er twee. Een Lamborghini Aventador Roadster in een opvallende kleur groen. Is dit een wat minder subtiele hint naar de kleur die symbool staat voor zijn vaderland Ierland.

Ook bezit hij een Lamborghini Urus. Deze kocht hij voor zichzelf en voor zijn gezin als kerstcadeau. Zie je het al voor je; een dikke Lamborghini met een strik erom onder de kerstboom? Overigens heeft McGregor ook een exclusieve boot in zijn bezit van het merk Lamborghini.

Drie Rolls Royces

Het merk Rolls Royce is al heel lang het symbool van de ultieme luxe wagen. En daarom een statussymbool voor elke celebrity. McGregor bezit maar liefst drie Roll Royces: een Phantom Drophead, een Dawn en een Ghost.

De Drophead is de cabriolet versie van de Phantom. Wat specificaties van de Drophead: met de 6.8 liter V12 motor ga je in minder dan 5,9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Op één van zijn Rolls Royces heeft McGregor een foto van zichzelf laten plaatsen; op de zijkant met daaronder de tekst ‘Notorious’, oftewel berucht. Alsof je in zo’n wagen al niet genoeg opvalt.

Bentley Continental GT

McGregor heeft voor de afwisseling ook maar een Bentley Continental GT aangeschaft. Hij koos dit type niet zomaar, het is namelijk de snelste versie Deze klassieke wagen is uitgevoerd in de kleur British green en voorzien van een cabrio dak.

McLaren 12C

Maar het kan nog sneller. Als Conor McGregor echt haast heeft pakt hij zijn McLaren 12C. Daarmee is het lekker snel optrekken als het verkeerslicht op groen springt: in een bijna onvoorstelbare 3,3 seconden zit dit racemoster op de 100 km. Met dank aan de 3.8 liter V8 motor, die goed is voor 625 pk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Graves Arnold (@arnoldgroupstl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!