Life & Health

De beste tips om een vrouw aan te spreken in de club of kroeg

vrouw-aanspreken-uitgaan

Als je vrijgezel bent, en op stap gaat met de missie om de liefde van je leven (of een mooie herinnering) te scoren, dan ben je niet de enige kaper op de kust. In de zee dat de dansvloer heet zwemmen allemaal haaien die dezelfde missie hebben. Hoe ga jij ervoor zorgen dat die mooie dame aan de bar op romantisch vlak in jou geïnteresseerd raakt? Door de juiste woorden te gebruiken.

Oogcontact als eerste communicatie

De eerste stap is uiteraard het trekken van de aandacht van de dame in kwestie, op een positieve manier. Zorg er dus voor dat je er goed verzorgd uitziet. Als je op een creepy manier naar haar gaat staren dan zal ze je eerder eng dan interessant vinden. Oogcontact hebben is echter een krachtige manier om mee te flirten, dus probeer dat in ieder geval te krijgen. Als de dame in kwestie terugkijkt en het voelt goed, dan wordt het tijd om op haar af te stappen.

Je kunt de beste openingszinnen uit je hoofd hebben geleerd, maar ieder persoon is anders. Er zijn geen standaard opmerkingen waarmee je de aandacht van een dame grijpt, maar we kunnen je wel een beetje helpen. Laten we voorop stellen dat de meeste vrouwen respect hoog in het vaandel hebben staan, dus bewaar die platte opmerking maar voor tijdens een borrel met je vrienden.

dame daten aanspreken

Zo spreek je een dame aan

Zorg ervoor dat je niet meteen direct in haar comfortzone komt, en houd gepaste afstand. Interesse tonen in haar is de beste weg om haar aandacht te trekken, dus hou jouw levensverhaal maar even achterwege. Wees niet al te zenuwachtig, stel je simpelweg voor, en vraag daarna hoe ze heet. Als het antwoord ‘rot op’ is dan heb je de situatie verkeerd ingeschat. Als ze zichzelf voorstelt dan kan het gesprek beginnen.

Nogmaals; toon interesse in de dame die je wil versieren. Vraag waar ze vandaan komt, wat voor werk ze doet, desnoods vraag je of ze gelooft in buitenaards leven, whatever. Het doel is het op gang brengen van het gesprek, en dat zo houden. Zoek gemeenschappelijke interesses waarvan je weet dat eigenlijk iedereen ze heeft, zoals een terrasje pakken. Als jullie eenmaal in gesprek zijn dan komt de rest vanzelf, en maak het niet te zwaarmoedig.

dame praten uitgaan

De voortzetting van een gesprek

Het is helemaal goed als je weet hoe jij je aantrekkingskracht op vrouwen weet te vergroten, want dan vergroot je de kans op een geslaagde avond, en heb je misschien de liefde van je leven gevonden. Als je al een tijdje in gesprek bent met de dame in kwestie dan kunnen jullie er later voor kiezen om een rustigere plek op te zoeken om elkaar beter te leren kennen.

Als jullie elkaar in de loop van het gesprek beter leren kennen, en de welbekende ‘klik’ er is, dan kan het bijna niet meer fout gaan. Probeer zoveel mogelijk jezelf te blijven, maar overdrijf het niet. Een steekvlam creëren door middel van een scheet en een aansteker is niet de juiste manier om het liefdesvlammetje aan te wakkeren. Dat bewaar je ook maar voor tijdens een borrel met je vrienden. Succes, guys.

dame uitgaan aanspreken tips

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!