Girls

Vrouw laat eten bestellen nadat ze haar Tinder date mishandeld met keukenmes

tinder date

Een 22-jarige vrouw is aangeklaagd voor een angstaanjagende misdaad die ze schijnbaar heeft begaan. Ze zou haar tinder date naar verluidt hebben vastgebonden en mishandeld met een keukenmes, waarna ze honger kreeg en DoorDash besloot te bestellen voor een lekkere maaltijd.

Tinder date gaat gruwelijk mis

Deze killer lady gaat bij de naam Lauren Marie Dooley. Op de foto’s te zien lijkt het een doodnormaal meisje te zijn, maar laat je niet bedriegen door haar onschuldige uiterlijk. Ze zou namelijk een tinder date bij haar thuis hebben uitgenodigd, waarna ze hem vastbond met ducktape. Misschien is een seksspeeltje voor mannen toch de beste optie voor deze jongeman.

Vervolgens heeft deze knotsgekke dame hem meerdere keren verstikt en gestoken met een mes. Gelukkig voor het slachtoffer kon hij zichzelf op tijd bevrijden. Toen hij eenmaal naar buiten ontsnapte en om hulp kon vragen werd de politie ingeschakeld. De 22-jarige dame werd op 28 september opgepakt en aangeklaagd voor tweedegraads mishandeling, ontvoering en bedreiging.

tinder date
bron: Colorado Springs Police Department

Bizar verhaal van betrokken agenten

Geloof het of niet, maar het vreemdste moet nog komen. De politie deed de volgende verklaring over het bizarre incident: “Bij onze aankomst vertelden bewoners van het appartement dat er een naakte man op de parkeerplaats rende die om hulp vroeg.’

“Agenten vonden het naakte slachtoffer. Hij leek te bloeden door een snee in zijn linkerarm. De verdachte had bloed op haar handen en armen.” De bij naam onbekende jongen zei dat hij de dame net voor de eerste keer had ontmoet via tinder.” Maar er komt nog meer.

tinder date

Tinder date uit een horrorverhaal

In de verklaring gaat de agent verder: “Vervolgens gebruikte ze ducktape om de polsen en enkels aan elkaar te vinden. De jongen vond het vreemd, maar stemde ermee in. Toen Lauren echter een keukenmes tevoorschijn haalde en eiste dat hij haar slaapkamer in moest, stemde hij niet langer in om in de woning te blijven.’

‘Uit angst dat Lauren hem serieus zou verwonden besloot hij naar haar te luisteren en in haar bed te gaan liggen. Lauren klom bovenop hem en begon met een mes in zijn linkerschouder te snijden. Vervolgens verstikte Lauren het slachtoffer minimaal 20 seconden. Ze stopte uiteindelijk wel, maar alleen om een riem te pakken die ze vervolgens om de nek van het slachtoffer deed.”

Kan je niet genoeg krijgen van dit soort verhalen? Kijk dan ook eens:

Eten bestellen

Het vermeende slachtoffer (21) verklaarde tegenover de autoriteiten dat Lauren van streek was geraakt omdat er bloed op haar bed terecht was gekomen, veroorzaakt door haarzelf. Als gevolg hiervan zou ze hem in de badkuip hebben gedwongen en vervolgens DoorDash hebben besteld.

Uiteindelijk heeft de jongen kunnen ontsnappen nadat hij een mes onder het hoofdkussen van het bed vond, waarna hij naakt de straat op is gerend voor hulp. Gelukkig is deze arme jongen heelhuids ervan af gekomen. Toch denken wij zomaar dat dit zijn laatste online date-ervaring is geweest.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!