Huizen

Vrijstaande Funda starterswoning onder 2 ton heeft een klein beetje liefde nodig

Perfecte starterswoning Funda

De prijzen van starterswoningen in de Randstad rijzen de pan uit. Gelukkig zijn er op andere plekken van het land nog wel betaalbare woningen te vinden. Zo hebben wij een uniek huis op huizenwebsite Funda gevonden in een nog uniekere locatie, namelijk in Hijum, nabij Leeuwarden. Dit huis is, gezien de lage vraagprijs, ook nog eens perfect geschikt voor starters. Is dit vrijstaande huis binnenkort van jou?

De perfecte starterswoning

Dit huis heeft alles wat een starterswoning nodig heeft. Zo is er een ruime woonkamer met een kastenwand. Daarnaast is er ook nog een ruime kelder waar je je spullen kwijt kan. Je zult hier dus niet het probleem hebben dat je je spullen nergens kwijt kan. Als je de trap omhoog neemt kom je in een ruimte dat geschikt is als berging of als werkkamer. Naast deze kamer is een kleine slaapkamer te vinden. Als je vanuit huis werkt kan je dus ideaal vanuit je bed naar je bureau rollen!

Ook is er een grote tuin rondom de woning te vinden. Deze tuin is liefst 20 meter breed en 10 meter diep. Ondanks dat er hier veel tegels liggen, zou je je creatieve kant naar boven kunnen laten komen en deze tuin volledig renoveren! In deze tuin is ook nog een berging te vinden van ongeveer 2 bij 4 meter, waar jij dus je fiets of je tuinspullen droog in kunt stallen.

Starterswoning met grote tuin Funda

Gezellige locatie dicht bij Leeuwarden

De locatie van deze woning uniek noemen is misschien nog wel een understatement. Het Friese dorp Hijum heeft slechts 380 inwoners en behoort daarmee tot een van de kleinste dorpen van Nederland. In dit schattige dorp is een basisschool, sportveld en een gezellig dorpshuis te vinden.

Daarnaast is Hijum een tweelingdorp met Finkum, waardoor er jaarlijks een groot dorpsfeest plaatsvindt in een van de twee dorpen. De bewoonde wereld van Leeuwarden is met de auto in 15 minuten te bereiken. Ben jij klaar om in deze gezellige omgeving te wonen? Je moet ongeveer € 165.000 over hebben om dit schattige huis op Funda te kopen.

Starterswoning in Hijum

Funda huis in Hijum

Funda betaalbare starterswoning

Perfecte starterswoning Leeuwarden

Starterswoning op Funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!