Girls

Zien: dit is de knappe nieuwe vriendin van Mark Gillis

vriendin-mark-gillis

Cupido komt pijlen tekort in huize Gillis, want kort nadat Peter Gillis een nieuwe liefde heeft gevonden, is zoon Mark Gillis naar verluidt ook aan de vrouw. De prins van de vakantieparken liep eerder een aantal blauwtjes, maar dit keer is het dan toch raak. De gelukkige zou Inge van Hoof heten, en uit Helmond komen. De twee tortelduifjes kennen elkaar al een tijdje, maar de vonk zou met carnaval over zijn geslagen.

Parkie Markie heeft een nieuwe vriendin

Het heeft Mark Gillis niet meegezeten de afgelopen tijd. Hij werd bruut overvallen, maar de daders werden gepakt en staan binnenkort voor de rechter. Inmiddels is Mark weer hard bezig met het runnen van een paar vakantieparken, maar hij heeft toch de tijd gevonden om toe te geven aan de liefde. Deze liefde is een blondine die Inge van Hoof zou heten, en de twee zouden sinds carnaval een setje zijn.

In de serie Massa is Kassa horen hoe de voice-over van het programma, (Frank Lammers), het liefkozend over Parkie Markie heeft. Of Inge hem ook zo noemt is onduidelijk, maar het lijkt er wel op dat de twee klaar zijn om het verlichte pad van de liefde te bewandelen. Vanaf nu hoeft Mark Gillis dus niet meer eenzaam en alleen in zijn jacuzzi te liggen, want met een knappe blondine is het zonder twijfel veel gezelliger tussen de bubbels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Gillis (@gillismark)

Mark Gillis valt voor knappe blondine

Mark zelf heeft nog niets ontkend of bevestigd, maar hij volgt Inge wel op social-media, en de onderstaande foto zegt ook genoeg. De vraag is uiteraard of zij, net zoals de nieuwe vlam van Peter Gillis, in Massa is Kassa te zien zal zijn. Tot die tijd blijft het speculeren, want geruchten blijven geruchten. Als de twee wel een liefdesrelatie hebben dan heeft Parkie Markie het goed voor elkaar, want deze dame ziet er top uit.

Alles is dus liefde in huize Gillis, en dat mag de hele wereld weten. Inge van Hoof heeft enige tijd geleden een foto op haar Instagram de wereld ingeslingerd waarop zij en Mark Gillis elkaar een intiem kusje geven. Mark is bijna een kopie van zijn vader, en volgt dus ook op romantisch gebied zijn voorbeeld. Met het vermogen van Peter Gillis zit het wel goed, en we denken dat Mark ook op zowel financieel of romantisch vlak niets te klagen heeft.

vriendin Mark Gillis

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!