Girls

Zien: nieuwe vriendin Lars Veldwijk is Zuid-Koreaans topmodel

Lars Veldwijk
Foto: Instagram @sujung92k

Profvoetballer Lars Veldwijk voetbalt sinds 2020 in Zuid-Korea, en daar lijkt hij het prima naar zijn zin te hebben. De spits heeft naar verluidt een Zuid-Koreaans model aan de haak geslagen. De twee zijn in een zwembad gespot waarin ze elkaar innig vasthouden. De voetballer gaat op liefdesgebied dus ook op zijn doel af, want zijn nieuwe vriendin is naast model ook een uitermate populaire influencer in het land.

Voetbalcarrière Lars Veldwijk

De Nederlandse/Zuid-Afrikaanse Lars Veldwijk tekende in juli 2020 een contract bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon FC. De voetballer heeft een aantal roerige jaren achter de rug als het gaat om zijn carrière. Hij heeft voor een flinke lijst met clubs gespeeld, waaronder FC Volendam, Sparta Rotterdam, FC Utrecht en Excelsior. Hij heeft ook een interlandcarrière. Hij komt sinds 2016 uit voor het Zuid-Afrikaanse voetbalelftal.

Veldwijk kwam in 2020 in Zuid-Korea terecht toen hij bij voetbalclub Jeonbuk Hyundai Motors een contract tekende. In datzelfde jaar werd hij overgenomen door Suwon Football Club. Zijn contract loopt tot december 2024. Tot die tijd vermaakt de spits zich prima in het Aziatische land. Hij heeft in ieder geval al kennisgemaakt met een zeer knappe dame, hij werd met model Kwon Su-jeong in een zwembad gespot.

lars veldwijk model zuid korea

Model en influencer Kwon Su-jeong

Volgens Reality.FBI (zie foto boven) heeft Lars Veldwijk het heel gezellig met het populaire model/influencer Kwon Su-jeong. De twee werden samen gezien en hebben het naar verluidt meer dan gezellig met elkaar. De voetballer heeft een zwak voor mooie influencers. Hij is de ex-vriend van Monica Geuze, de twee hebben sinds 2018 een dochter. Lars en Monica zijn sinds 2019 uit elkaar.

Er is niet veel informatie over deze knappe Zuid-Koreaanse influencer te vinden. Op haar Instagram account is ze veelal poserend te zien. Ze noemt zichzelf een model en influencer, daarnaast is ze overduidelijk een liefhebster van golf. Lars van Veldwijk leert dankzij deze knappe dame de lokale gebruiken en tradities van Zuid-Korea kennen. De voetballer heeft nog niet officieel bevestigd dat de twee een relatie hebben.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!