Girls

Victoria Waldau is een verleidelijk kunstwerk op jouw tijdlijn

victoria-waldau-instagram

De foto’s van vele influencers zijn als een kunstwerkje op je tijdlijn. De schoonheden van veel mooie dames komen voorbij, maar bij deze dame glimt het net een beetje meer. Ze is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar ook de muze van een getalenteerde kunstenaar. Maak kennis met de prachtige Victoria Waldau.

Vriendin van Joseph Klibansky

De aantrekkelijke Victoria Waldau is pas 24 jaar, maar hard op weg om de wereld van social media te veroveren. Ze begon haar carrière als influencer door het fotograferen van haar outfits, en plaatste de kiekjes daarna op Instagram. Ze kreeg al snel een enorme fanbase, waarna ze al snel een rijzende ster op internet werd. Inmiddels ontwerpt deze mooie verschijning zelf kleding in samenwerking met het Zweedse kledingmerk NA-KD.

Wie haar niet van social media kent, kent haar waarschijnlijk door haar relatie met kunstenaar Joseph Klibansky, waar ze inmiddels een kind mee heeft. Dit powerkoppel is dus zeer creatief, en dat zien we terug in de foto’s die ze online plaatsen. De knappe Victoria Waldau weet in ieder geval hoe ze voor een camera moet poseren, want ze straalt als een model op elke foto.

Victoria Waldau maakt van Instagram een kunstwerk

Victoria heeft op dit moment maar liefst 211K volgers op Instagram. Ze weet met haar foto’s vele volgers te verbazen, en geeft ze hiermee een kijkje in haar leven. Als de influencer/ontwerpster niet aan het werk is dan weet ze de mooiste plekjes op aarde te vinden voor een vakantie. Zo was ze onlangs nog in Parijs, de stad waar Emily Ratajkowski ook regelmatig is te vinden.

Ook voor een strandvakantie is deze mooie verschijning wel te porren, maar ook in een winterse omgeving ziet ze eruit om voor te smelten. Daar weet Jutta Leerdam alles van, want zij volgt deze classy dame ook op Instagram. Victoria Waldau heeft alles waar een man van droomt, dus geven we haar graag wat extra aandacht, want schoonheid moet nu eenmaal worden bewonderd, net zoals de kunstwerken van haar getalenteerde vriend.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!