Money & Career

Dit is het vermogen van StukTV presentator Stefan Jurriëns

vermogen Stefan Jurriëns StukTV

Stefan Jurriëns is een van de bekendste Nederlandstalige mensen op YouTube. Onder de naam StukTV maakt hij samen met Giel de Winter en Thomas van der Vlugt filmpjes op het internet voor miljoen volgers. Zulke bekendheden zullen vast ook een ontzettend groot vermogen hebben opgebouwd. Maar wat is eigenlijk het vermogen van Stefan Jurriëns?

Hoe Stefan bij StukTV kwam

Oorspronkelijk richtte Giel en Thomas samen StukTV op. Al snel kwamen ze er achter dat het toch leuker was als er een derde persoon bij kwam. Met z’n tweeën gingen ze in 2012 op zoek naar de juiste persoon om het trio compleet te maken. Ondanks dat StukTV pas net begon, was het wel al ontzettend populair aan het worden op YouTube, waardoor veel mensen zich probeerden aan te sluiten bij Giel en Thomas.

Een van de kandidaten die mee wilde doen was Stefan. Net als de andere kandidaten kreeg hij van Giel en Thomas een opdracht om uit te voeren. Stefan moest zo snel mogelijk alle winkels alarmen af laten gaan in een drukke winkelstraat. Door de hilarische eerste aflevering met Stefan stemden de kijkers van StukTV dat Jurriëns de rol als derde presentator moest krijgen, en de rest is geschiedenis!

Het vermogen van Stefan Jurriëns

Doordat StukTV een van de populairste YouTube-kanalen van Nederland is, verdienen ze uiteraard ook bakken met geld. Het kanaal heeft in totaal 1,4 miljard weergaven op alle video’s. Gemiddeld wordt er per 1000 views zo’n 4 euro verdient aan advertentie-inkomsten. Dit zou dus betekenen dat StukTV in totaal € 5.600.000 heeft verdiend aan advertenties op YouTube! Natuurlijk weten we niet hoe dit bedrag precies verdeeld wordt onder de jongens en hun management.

Daarnaast zijn er in sommige afleveringen geen advertenties, maar worden er partners zoals Samsung gepromoot, waar waarschijnlijk een nog groter bedrag mee wordt verdiend. Inmiddels hebben de jongens ook een deal met SBS6 en verkopen ze, net als hun grote concurrent Enzo Knol, hun eigen merchandise. Hoeveel het vermogen van Stefan Jurriëns precies is, is lastig te zeggen. Maar met al deze inkomsten lijkt hij toch echt multimiljonair te zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefan Jurriëns (@stefanjurriens)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefan Jurriëns (@stefanjurriens)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefan Jurriëns (@stefanjurriens)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!