Money & Career

Het vermogen van de controversiële Logan Paul is gigantisch

vermogen Logan Paul

Logan Paul is inmiddels niet meer weg te denken van je beeldscherm. Hoewel de Amerikaan bekend staat om zijn controversiële momenten, heeft hij een ongelofelijke hoeveelheid fans weten op te bouwen. Inmiddels is hij ook een grote naam voor zichzelf aan het maken binnen de bokswereld. Maar wat is het vermogen eigenlijk van deze grote man op het internet?

Hoe Logan Paul bekend werd

Logan Paul begon zijn carrière op Vine. Op Vine maakte Logan video’s vol met grappen. Toen Vine in 2016 werd gesloten, was Logan een van de meest populaire gebruikers op het platform. Nadat Vine stopte ging hij zich focussen op YouTube en begon hij met het uploaden van video’s over zijn dagelijks leven.

Deze move naar YouTube leverde hem snel miljoenen abonnees op. Op 31 december 2017 plaatste Logan echter een video op YouTube waarin hij het “zelfmoordbos” in Japan bezocht. Hier filmde hij een lijk, wat hem ontzettend veel haat opleverde. Tegenwoordig heeft hij ook een podcast genaamd “Impaulsive” en hij bokst hij tegen grote namen in de bokswereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Inkomstenbronnen van Logan Paul

Logan Paul verdient geld op verschillende manieren. Logan krijgt veel geld betaald door het boksen tegen bekende mensen, zoals Floyd Mayweather en Anderson ‘The Spider’ Silva. Daarnaast heeft hij zijn eigen kledinglijn genaamd Maverick. Ook investeert Logan veel geld, onder andere in Pokémon kaarten.

Daarnaast krijgt Paul ook inkomsten via YouTube en podcasts door middel van sponsordeals en advertentie-inkomsten. Als dit nog niet genoeg was, heeft hij samen met Britse internet grootheid KSI een sportdrankje opgezet genaamd “Prime” en heeft hij een NFT-project genaamd “99 Originals”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Het vermogen van Logan Paul

Door al deze verschillende activiteiten heeft Logan Paul natuurlijk een bijzonder groot vermogen weten op te bouwen. Alleen aan zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather heeft al 10 miljoen euro verdiend! Zeker geen slechte vergoeding om tegenover een van de beste boksers ooit te staan.

Zijn vermogen wordt nu geschat op 50 miljoen euro, en dit zal alleen nog maar meer worden door toekomstige inkomsten uit de verkoop van het populaire Prime drankje en mogelijke bokswedstrijden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prime (@drinkprime)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!