Money & Career

Dit is het baanbrekende vermogen van ijskoningin Jutta Leerdam

vermogen jutta leerdam

Jutta Leerdam is niet meer weg te denken van je beeldscherm. Ze is niet alleen een succesvolle schaatsster, maar ook een bekende influencer en model met meer dan 4,2 miljoen volgers op Instagram. Ze is onlangs ook internationaal groot in het nieuws gekomen, aangezien ze sinds kort een relatie heeft met de Amerikaanse Jake Paul. Uiteraard verdient ze ook een lekker zakcentje. Maar wat is het vermogen van Jutta Leerdam?

De carrière van Jutta Leerdam

Met haar indrukwekkende prestaties heeft ze zichzelf gevestigd als een van de beste schaatsers ter wereld. Vanaf 2017 begon Jutta Leerdam aan de baan te timmeren toen ze junior wereldkampioen werd bij het WK Schaatsen voor junioren. Vanaf dat moment begon ze haar weg naar de top van de sport. In 2019 won Leerdam zowel de Europese als de wereldtitel op de 1000 meter bij de junioren, waardoor veel ogen op haar gericht waren als groot talent.

Leerdam heeft twee keer de wereldtitel op de 1000m gewonnen, in 2020 en 2023. Dit was een enorme prestatie, vooral omdat de 1000m een van de meest concurrerende afstanden is in de schaatssport. Ook won ze de gouden medaille op het Wereldkampioenschap Sprint van 2022. In 2022 nam Leerdam deel aan de Olympische Winterspelen in Peking. Ze won daar de zilveren medaille op de 1000m. Buiten dat ze de ijskoningin is op de 1000 meter, is ze ook een koningin als het gaat om geld verdienen.

Wat is het vermogen van Jutta Leerdam?

Momenteel heeft Jutta Leerdam maar liefst 4,2 miljoen volgers op Instagram. Het ging vooral hard toen bekend werd dat Jutta met Logan Paul aan het daten was. Veel mensen wilden natuurlijk de pikante foto’s van Jutta Leerdam zien, waardoor ze er aardig wat volgers bij kreeg. Dit maakt Jutta natuurlijk gewild voor bedrijven om hun producten te promoten. Zo heeft ze bijvoorbeeld een partnership met Body en Fit, waar ze natuurlijk aardig wat knaken voor krijgt.

Haar vermogen is grotendeels te danken aan sponsordeals en prijzengeld dat ze heeft opgebouwd in haar carrière. Haar vermogen wordt nu geschat op ongeveer 1,5 miljoen euro. Maar met haar 24 jaar heeft Jutta nog een hele schaatscarrière voor de boeg, waarin ze nog vele prijzen zal gaan pakken. Ook zal de relatie met Jake ervoor zorgen dat ze alleen maar grotere bedragen zal krijgen van sponsors.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!