Money & Career

Jutta Leerdam mag niet klagen met het vermogen van Jake Paul

vermogen jake paul

Jake Paul is in Nederland weer een hot topic geworden nu bekend is geworden dat de Amerikaanse superster aan het daten is met onze Nederlandse blondine Jutta Leerdam. Maar Jutta date natuurlijk niet ‘een nobody’. Jake Paul is bekende naam in de online wereld en heeft natuurlijk ook aardig wat geld op zijn naam staan. Maar wat is het vermogen van Jake Paul eigenlijk?

Hoe is Jake Paul bekend geworden?

Jake Paul werd aanvankelijk beroemd met de app Vine voor het delen van video’s, waar hij komische sketches maakte, vaak met zijn broer Logan Paul. Later richtte hij zijn aandacht op YouTube, waar hij in populariteit groeide en momenteel 20,3 miljoen abonnees heeft.

Jake Paul speelde ook twee seizoenen lang de rol van Dirk Mann in de Disney Channel-serie Bizaardvark. Gedurende zijn hele carrière is Paul het onderwerp geworden van veel controverses vanwege zijn gedrag, waaronder beschuldigingen van criminele overtreding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Jake Paul als bokser

Jake Paul begon zijn bokscarrière in 2018 met een bokswedstrijd tegen Deji Olatunji, de jongere broer van KSI, voorafgaand aan het hoofdevenement van het gevecht tussen KSI en Logan Paul. Hij won het gevecht tegen Deji via technische knock-out. In 2020 vocht hij tegen mede-YouTuber AnEsonGib, waarbij hij het gevecht in de eerste ronde weer won. Vervolgens vocht hij tegen voormalig NBA-speler Nate Robinson en won het gevecht via knock-out in de tweede ronde.

In 2021 vocht hij tegen de gepensioneerde MMA-vechter Ben Askren en won hij het gevecht via knock-out in de eerste ronde. Ditzelfde jaar wist Jake ook nog twee keer te winnen MMA-vechter Tyron Woodley. In 2022 verbaasde Jake veel mensen door tegen Anderson Silva te winnen, een voormalig UFC Middleweight Champion. Begin dit jaar waren veel ogen weer op Jake gericht. Dit keer verloor hij echter zijn eerste wedstrijd ooit tegen Tommy Fury.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Het vermogen van Jake Paul

Jake Paul’s vermogen wordt geschat op ongeveer €35 miljoen. Dit heeft Jake Paul voornamelijk bij elkaar verdiend met YouTube, sponsordeals en vechten. Ondanks dat hij zijn laatste gevecht tegen Tommy Fury verloor, verdiende Jake hier maar liefst €7,2 miljoen aan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!