Money & Career

Van het vermogen van Guus Meeuwis worden tranen gelachen

vermogen guus meeuwis

Guus Meeuwis brak in 1996 door met het bekende nummer Het is een nacht. Of je nou fan bent van Neerlands bekendste Brabander of niet – het is een liedje die bijna iedere Nederlander kan meezingen. Hij draait al een tijdje mee in de wereld van bekende Nederlanders. Maar wat is het vermogen van Guus Meeuwis?

Guus Meeuwis

Hij werd geboren in het klooster van Mariahout en groeide op in het dorpje Lieshout. Na de middelbare school ging hij rechten studeren aan de Universiteit van Tilburg, maar tot een carrière als jurist is het nooit gekomen. In plaats daarvan gebeurde het volgende:

Zijn muzikale talent werd ontdekt toen hij een romantisch weekendje weg ging met zijn toenmalige vriendin. Geloof het of niet – maar tijdens dat weekend schreef hij zijn meest iconische nummer ‘Het is een nacht…’. Er werden meer dan 250.000 exemplaren van verkocht, en stond nummer 1 in de Mega Top 50.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie)

Solocarrière Guus Meeuwis

Over het algemeen is de carrière van Guus best smetteloos verlopen. Hij is een echte volksheld te noemen, of je nou fan bent van zijn muziek of niet. Het is een combinatie geweest van talent en een beetje geluk die zijn succes hebben gedefinieerd. ‘Guus Geluk’ is daarom ook op zijn plaats.

Inmiddels heeft de zanger aardig wat leuke dingen mogen doen. Van uitverkochte stadions tot aan jurylid zijn bij het inmiddels beruchte programma The Voice of Holland – Guus heeft het allemaal mogen doen. Als we kijken naar wat hij voor de toekomst gepland heeft, is zijn carrière allesbehalve voorbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis)

Vermogen van Guus Meeuwis

Quote heeft onderzoek gedaan naar het vermogen van Guus Meeuwis, en is tot de volgende ontdekking gekomen: Als we kijken naar de vier woningen die de volkszanger bezit, plus al het geld van hij in de afgelopen jaren heeft verdient met zijn zangcarrière, is zijn geschatte vermogen ongeveer € 10 miljoen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!