Money & Career

Dit is het enorme muzikale vermogen van artiest Central Cee

vermogen-central-cee
Na al zijn hits heeft Central Cee een aardig vermogen opgebouwd (Foto: Instagram @centralcee)

Central Cee is de laatste tijd niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Hoewel de rapper in Europa al zeer geliefd was, brak hij ook internationaal door toen hij afgelopen zomer de hit ‘Doja’ uitbracht. Nu heeft hij samen met Santan Dave een nieuwe hit te pakken genaamd ‘Sprinter’. Met al dit succes heeft hij natuurlijk aardig wat verdiend. Maar wat is het vermogen van Central Cee?

Central Cee: de ster van de Britse rap scene

Central Cee, geboren en getogen in West-Londen, heeft in een razend tempo de Britse rap scene veroverd. Met zijn unieke mix van hiphop en drill is hij binnen 5 jaar van onbekend naar wereldberoemd gegaan. Alhoewel Oakley Neil H T Caesar-Su, wat zijn echte naam is, een redelijk moeilijke jeugd heeft gehad, heeft hij het toch waar weten te maken. Vanaf het moment dat zijn hitsingles ‘Day in the Life’ en ‘Loading’ de hitlijsten bestormden, heeft Central Cee nooit meer omgekeken.

Ook ‘Obsessed with you’ pakte honderden miljoenen streams, waardoor het wel zeker was dat Central Cee een blijvende naam was. Met ‘Doja’ en nu ook ‘Sprinter’ is Central Cee dan ook eindelijk doorgebroken bij het grote internationale publiek. Hij is natuurlijk nog niet zo bekend als iemand als David Guetta, maar Central Cee heeft nog een lange carrière voor zich!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 📲 (@centralcee)

Het vermogen van Central Cee

Ondanks zijn relatief korte carrière, heeft Central Cee zich gevestigd als een sterke en invloedrijke stem in de muziekindustrie. Hij blies op in de tijd van corona, waardoor hij niet veel grote shows heeft kunnen geven in die tijd. Mocht corona hem niet in de weg hebben gestaan, had hij waarschijnlijk een nog veel hoger vermogen gehad. Hij heeft natuurlijk nog wel aanzienlijk minder geld dan landgenoot Ed Sheeran, maar Central Cee zijn vermogen is zeker niet verkeerd.

Desondanks wordt zijn vermogen nu rond de 5 miljoen euro geschat. Dit bedrag is iets hoger dan het vermogen van rapper Boef. Nu Central Cee ook internationaal lijkt te zijn doorgebroken, is het een kwestie van tijd dat dit vermogen verdubbeld wordt. Hoewel hij in Europa al redelijk grote shows gaf, is het grote geld toch echt in Amerika te verdienen. Central Cee en zijn bankrekening zullen het dus zeker niet erg vinden om wat vliegtripjes te gaan maken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 📲 (@centralcee)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!