Entertainment

Overleven en dikke knaken: dit verdienen deelnemers aan Expeditie Robinson

verdiensten-deelnemers-expeditie-robinson
vlnr: Chelsey Weimar, Frits Wester, Jamie Vaes, Mark Baanders, Iris Enthoven en Maxim Froger Foto: Shotbysud

Op zaterdag 2 september duiken alle kandidaten weer van een boot af de grote oceaan in. Nee, we hebben het hier niet over een stapvakantie op Ibiza, maar over Expeditie Robinson. Zwemmend – en sommigen spartelend – komen zij aan op hun bestemming, een onbewoond eiland. Het 25ste seizoen van Expeditie Robinson belooft weer een spektakel te worden. De afgelopen jaren hebben we vele onbekende- en bekende Nederlanders zien deelnemen. Hier verdienen zij overigens lekker aan.

Expeditie Robinson 2023

Voor de 25e maal staan de trouwe kijkers op het punt om getuige te zijn van een meeslepend avontuur, waarin de grenzen van overleving, strategie en spel opnieuw uitgedaagd worden. In de betoverende wildernis van Maleisië zullen dit jaar twintig moedige deelnemers het ultieme overlevingsavontuur aangaan: leven op een afgelegen eiland, geconfronteerd worden met genadeloze beproevingen en meedogenloze eliminaties trotseren.

Dit jubileumseizoen belooft wederom diepgaand te zijn, met een opvallende wending op de allereerste dag, wat meteen de toon zal zetten voor de rest van het seizoen. De grote vraag blijft: wie zal zegevieren en de felbegeerde titel van ‘Robinson 2023’ in de wacht slepen? Met een kwart eeuw aan avontuurlijke erfenis in het achterhoofd, staat dit seizoen op het punt om geschiedenis te schrijven en de passie van kijkers wereldwijd aan te wakkeren.

Alle deelnemers van het 25ste seizoen van Expeditie Robinson

Van Frits Wester tot Jamie Vaes

Het langverwachte deelnemersveld van ‘Expeditie Robinson 2023’ is eindelijk onthuld, en het belooft een mix van bekende gezichten en opkomende sterren te zijn. Onder de twintig dappere kandidaten bevinden zich namen zoals Hassan Slaby, Guido Spek, en zangeres Eva Simons, die zich zullen wagen aan het ultieme overlevingsavontuur. De line-up vertegenwoordigt een breed scala aan talent en achtergronden, van acteurs tot atleten, en zelfs een voormalig parlementair verslaggever, Frits Wester.

Met namen als Jaimie Vaes, Maxim Froger, en Armand Rosbak belooft het seizoen 2023 een dynamische mix te worden van persoonlijkheden. Niet iedereen kan beste vrienden met elkaar worden en op de eilandraad weet je pas echt wie je kunt vertrouwen en vooral wie niet. Nu maar hopen dat je zolang mogelijk in het spel blijft zitten. Is het niet voor het avontuur, dan is het wel voor het geld.

@evasimonsofficialExpeditie Robinson 2023♬ origineel geluid – Eva Simons

Vergoeding voor deelname Expeditie Robinson

De deelnemers krijgen allen een standaard vergoeding van 10.000 euro. Deze krijg je betaald bij binnenkomst. Haal je de samensmelting, dan mag je per aflevering 1500 euro extra aan je bankrekening toevoegen. Uiteindelijk blijven er drie finalisten over. De winnaar van de grande finale verovert de hoofdprijs van 25.000 euro. In totaal gaat de winnaar dus met zo’n 41.000 euro naar huis.

Vorig jaar wist weerman Dennis Wilt de hoofdprijs te veroveren. Na 33 dagen mocht hij zich de sterkste noemen en werd hij de 24ste overwinnaar van Expeditie Robinson. Bijzonder was dat het de allereerste finale ooit was waar drie mannen in te zien waren. Wie zien we dit jaar weer pijn leiden op Verliezerseiland of als een koning te paard zien paraderen op Winnaarseiland.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!