Tech

7 veelbelovende crypto projecten om in de gaten te houden

veelbelovende crypto projecten 2023

Is 2023 het jaar dat cryptocurrencies weer onwijs hard gaan stijgen? Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een mogelijke bullrun, moet je natuurlijk weten welke crypto munten in jouw wallet moeten zitten. Maar wat zijn eigenlijk de projecten om in de gaten te houden? In dit artikel nemen we een kijkje naar 7 veelbelovende crypto projecten.

7. Züs Network ($ZCN)

Züs Network biedt een manier voor mensen om passief inkomen te verdienen door middel van het verhuren van opslagcapaciteit op een gedecentraliseerd netwerk. Dit maakt het mogelijk om data op een veilige en privé manier op te slaan en te delen. Dit is een redelijk nieuwe niche waar het project zich op focust, maar mocht het aanslaan is dit de munt die jij ingeslagen wilt hebben!

6. PancakeSwap ($CAKE)

PancakeSwap is een gedecentraliseerde exchange (DEX) op de Binance Smart Chain. PancakeSwap is momenteel een van de meest populaire DEX’s binnen crypto. Het wordt vaak beschouwd als een van de belangrijkste platformen in de Decentralized Finance (DeFi) niche. Bij elke bullrun hebben we een periode gezien dat alle DEX munten in een korte periode veel stijgen. Zal $CAKE in 2023 weer zo’n periode meemaken?

5. Uniswap ($UNI)

Net als PancakeSwap is Uniswap is een gedecentraliseerde exchange. Deze DEX zit echter niet op de Binance Smart Chain maar op de Ethereum blockchain. Investeren in een cryptomunt die hoort bij de grootste gedecentraliseerde exchange op de grootste blockchain is natuurlijk nooit een verkeerd idee.

4. Fantom ($FTM)

Fantom-project heeft als doel om een ​​hogere snelheid, lagere kosten en betere schaalbaarheid te bieden dan bestaande blockchain-platformen zoals Ethereum. Dit ambitieuze project is goed om in de gaten te houden. Mochten de ambities uitkomen, zal deze munt nog veel kunnen stijgen.

3. Binance Coin ($BNB)

$BNB is de native token van Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld. Binance heeft een dominante positie in de cryptomarkt en wordt vaak beschouwd als een van de meest vertrouwde en veilige platforms voor het investeren in crypto.

De exchange heeft ook een aantal eigen innovaties geïntroduceerd, zoals Binance Launchpad en Binance Lending waarvoor de $BNB token dient als betaalmiddel. Aangezien de dominante positie van het Binance van Changpeng Zhao voorlopig niet zal afnemen, is het altijd handig om wat $BNB in je portfolio te hebben!

2. Ethereum ($ETH)

Buiten Bitcoin is Ethereum verrweg de grootste munt binnen crypto, en dat heeft een reden. Vitalik Buterin heeft met het Ethereum netwerk de meest populaire blockchain weten te maken. Er worden allerlei innovatieve projecten op deze blockchain gebouwd. Om deze projecten te gebruiken moet je “gas fees” betalen in de vorm van $ETH. Omdat $ETH dus nodig is om deze projecten te gebruiken, zal de vraag naar deze munt altijd aanwezig zijn.

1. Fetch.AI ($FET)

$FET is de token achter Fetch.ai. Dit project richt zich op Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) technologieën. Artificial Intelligence tools zijn de afgelopen maanden enorm in populariteit toegenomen, vooral door de komst van ChatGPT. Fetch.ai wordt gezien als een innovatief project binnen de opkomende kunstmatige intelligentie markt. Met alle hype rondom AI is dit zeker een project om in de gaten te houden!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!