Girls

Vanessa Hudgens knapt uit haar topje op stomende Instagram-foto

Vanessa Hudgens knapt uit haar topje op Instagram fotos

Vanessa Hudgens is een vrouw met ontzettend veel talenten. De actrice draait al een tijdje mee in Hollywood en heeft inmiddels een flinke carrière opgebouwd. De 33-jarige brunette vergaarde internationale bekendheid met haar hoofdrol in de High School Musical films van Disney Channel. Maar naast acteren en zingen is Vanessa ook model, iets wat al snel duidelijk wordt als je haar foto’s bekijkt.

Vanessa Hudgens op Instagram

Dat Vanessa veel naamsbekendheid geniet is geen geheim. Met ruim 45 miljoen volgers op Instagram weet deze beeldschone dame precies weet wat haar fans willen zien. Deze beeldschone dame heeft haar exotische looks trouwens volledig aan haar ouders te danken. Haar vader is van Ierse en Amerikaanse afkomst en haar moeder heeft Filipijns, Chinees en Spaanse roots. Een wervelende combinatie dus.

Na haar grote doorbraak in 2006 was het even stil rondom Vanessa. De afgelopen jaren heeft ze de smaak echter weer volledig te pakken. Zo verscheen Hudgens in maar liefst 6 Netflix series en heeft ze op social media een tientallen miljoenen volgers erbij gekregen. Deze volgers worden door Vanessa met regelmaat getrakteerd zinderende foto’s.

Vanessa knapt uit strakke oufit

Na een kijkje op haar Instagram account wordt het al snel duidelijk dat Vanessa zichzelf graag van haar mooiste kant laat zien. Met haar prachtige looks en waanzinnig fit lichaam weet ze de harten van mannen over de hele wereld te stelen. Onlangs plaatste ze brunette een foto van zichzelf een bijzondere outfit van Versace. Opvallend detail: de outfit van Vanessa Hudgens zit zo strak dat ze bijna uit haar topje knapt, zoals op de foto hieronder is te zien.

Dit uiteraard tot groot genoegen van haar mannelijke volgers die logischerwijs geen genoeg van deze getalenteerde dame kunnen krijgen. Wij willen je deze prachtige foto niet onthouden en hebben voor het gemak meteen maar even haar leukste en zinderende foto’s voor je op een rijtje gezet.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!