Girls

Russische Valeriya Bearwolf heeft zo min mogelijk kleding aan

Valeriya Bearwolf instagram

De knappe Russische Valeriya Bearwolf weet hoe ze alle ogen op zich gericht kan krijgen. De aantrekkelijke brunette verrijkt alle socials met haar uiterlijk, en bewijst hiermee dat het natuurschoon in Rusland ondanks de negatieve berichten in het nieuws niet vergeten mag worden. Ze is zelf niet vaak in het land te vinden, want ze jaagt op een internationale carrière in de modellenwereld.

Model en content creator

Valeria Vasilevskaya werd 27 jaar geleden geboren in Moskou, naar veranderde haar achternaam in Bearwolf toen ze aan haar carrière als model en content creator begon. Sindsdien is ze onder de naam Valeriya Bearwolf te bewonderen op social media, maar ze weet net zoals landgenote Natalie Lee ook de weg naar verschillende fotoshoots te vinden, want modehuizen hebben het uiterlijk van de Russische schone inmiddels ook opgemerkt.

In tegenstelling tot veel andere influencers, zoals Sharida Senior, begon de knappe Valeriya aan haar avontuur in de spotlights door het plaatsen van vrolijke en positieve filmpjes op TikTok. Door haar ‘feelgood content’ en haar adembenemende uiterlijk kreeg de brunette al snel miljoenen volgers, waarna het begin van haar carrière een feit was. Ze heeft in vier jaar tijd maar liefst 13,7 miljoen fans weten te verzamelen.

Valeriya Bearwolf is ook een hit op Instagram

De oogverblindende Russin heeft een hoop van haar volgers op TikTok ook mee weten te nemen naar Instagram, waar ze maar liefst 1,2 miljoen volgers heeft. Al deze bewonderaars krijgen regelmatig een kijkje in het leven van Valeriya, die naast haar activiteiten voor de camera, ook graag in de sportschool bezig is. Wij hebben de prachtige Naomy van Beem, Rusland heeft de eveneens knappe Valeriya Bearwolf.

Als de brunette niet voor de camera of in de sportschool staat dan vliegt ze graag de hele wereld over om haar werk met het aangename te combineren. Ze was deze maand nog op Bali te vinden, het indonesische eiland waar Marli Alexa ook graag onder de zon ligt. Valeriya Bearwolf is een blijvertje, en zal in de toekomst zeker nog meer van zichzelf laten zien. Check hieronder haar adembenemende foto’s.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!