Sports

Update overval Dusan Tadic: ‘Ajax-aanvoerder gaf hem een klap’

dusan-tadic-overval

De Ajax-aanvoerder is deze week lichtgewond geraakt nadat er een poging is gedaan hem te overvallen bij zijn woning. Dit liet John van den Heuvel weten aan De Telegraaf. Waarschijnlijk wilden ze de voetballer van zijn horloge bestelen. Dit ging echter niet van een leien dakje en nu blijkt dat Dusan Tadic de overvallers een klap heeft verkocht. Wat een baas!

Dusan Tadic overval

De poging tot beroving vond plaats in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli in Amsterdam-Zuid. De aanvaller werd opgewacht voor zijn huis en had al snel in de smiezen dat het om een overval ging. Hij besloot er daarom meteen vandoor te gaan en zette het op een rennen. Sprinten tegen een van de fitste spelers uit de Eredivisie is niet het beste idee.

Na een achtervolging vond er een kort gevecht plaats tussen de ajacied en de overvallers. De Servische aanvaller wist een van de helmen van de overvallers te openen en deelde een klap uit. Of de overvallers uiteindelijk het horloge hebben meegenomen is nog niet bekend. De aanvaller schijnt onder andere een Rolex en een Patek Philippe te bezitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dušan Tadić (@dusantadic)

Informatie Telegraaf

“Rechercheurs hebben inmiddels onder meer gesproken met getuigen en veel beeldmateriaal in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de verdachten het specifiek op het slachtoffer hadden gemunt en op hem stonden te wachten”, laat de politie weten aan De Telegraaf. “Indien mogelijke getuigen hun informatie nog niet met de politie hebben gedeeld, dan worden die met klem opgeroepen om alsnog contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844, via een tipformulier op politie.nl of anoniem via meldmisdaadanoniem.nl.”

De aanvaller raakte gewond aan zijn hand en heeft scheuren in zijn kleding. Uiteindelijk is Tadic een cafe binnengelopen en heeft daar hulp ingeschakeld. Dusan heeft nu extra beveiliging rondom zijn huis. Ajax heeft nog geen statement gegeven over dit voorval.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!