Tech

Deze ultrasonische bier-opschuimer brengt dood bier weer tot leven

bier

Niets is vervelender dan een vers getapt biertje dat op een gegeven moment doodslaat. Dit is geen probleem meer als je een ultrasonische bier-opschuimer gebruikt. Met dit handige apparaatje reanimeer je een biertje, waarna er weer een dikke schuimkraag ontstaat. Door het compacte formaat kun je deze handige gadget overal mee naartoe nemen, zoals naar je favoriete kroeg.

Waarom slaat bier dood?

Het schuim op je biertje bestaat uit eiwitten en koolzuur. Tijdens het inschenken van bier komt koolzuurgas vrij, en daar hechten de eiwitten in het bier zich aan. Het resultaat is een goudgeel biertje met een prachtige dikke schuimlaag. De grootste oorzaak van bier dat doodslaat is de kwaliteit van het glas waar het in is geschonken, althans, niet het glas, maar de viezigheid of de zeepresten in het glas.

Een vetvrij bierglas dat goed is schoongemaakt zorgt ervoor dat de schuimkraag op je biertje langer blijft liggen. Als de belletjes knappen door viezigheid of vettigheid in het glas, dan zal de schuimkraag sneller verdwijnen, en slaat je biertje hartstikke dood. Gelukkig zijn er geniale en creatieve breinen die een oplossing hebben gevonden voor dit probleem in de vorm van een ultrasonische bier-opschuimer.

bier opschuimer SHOP NU VOOR 17,49

Ultrasonische bier-opschuimer

Bij bol.com kun je een ultrasonische bier-opschuimer kopen die ervoor zorgt dat je biertje binnen no-time weer een gezonde schuimkraag heeft. De gebruiksaanwijzing is geniaal in zijn eenvoud: je zet je doodgeslagen biertje op het apparaatje en drukt op de knop. Hierna zorgen de ultrasonische trillingen ervoor dat het pilsje weer ‘tot leven’ komt. Dit handige apparaatje is 12,3 x 12,3 cm in doorsnee, dus hij past gewoon in je broekzak.

De ingebouwde lithium batterij is binnen vier uur volledig opgeladen, daarna kun je talloze doodgeslagen biertjes in de kroeg weer voorzien van een verse schuimkraag, en daar maak je vrienden mee. Als je deze gadget aanschaft dan weet je zeker dat je geen last meer hebt van een biertje dat niet te drinken is. Deze ultrasonische bier-opschuimer is een absolute must-have voor elke bierliefhebber.

bier opschuimer bol SHOP NU VOOR 17,49

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!