Living

UFO-woning in Twente te koop voor astronomisch bedrag

UFO-woning

We komen wel vaker bouwkundige fenomenen op huizensite Funda tegen, maar de UFO-woning dat sinds 26 augustus op de website staat is het bezichtigen waard. Vooral de vormgeving is uniek Deze is namelijk in zijn geheel rond, dus vandaar de bijnaam. Wij treden graag in het onbekende en hebben een rondje gelopen in dit optrekje.

UFO-woning is met het blote oog waarneembaar

Je hebt geen telescoop nodig om dit architectonische fenomeen te kunnen observeren, deze staat namelijk gewoon in het pittoreske Haaksbergen. De woning is ontworpen door architectenbureau de Architekten Cie en is bijna volledig rond. Ze hebben dankzij de cirkelachtige structuur meteen een binnenplaats gecreëerd waar men kan picknicken, barbecuen, of naar de sterren kan kijken. Met je juiste uitbouw ideeën kun je er misschien nog wel een extra UFO aan vastmaken.

De woning is een soort van semi-beroemd want het heeft ooit in de New York Times gestaan. Het gebouw heeft een moderne uitstraling, met wit gestucte muren, een vloer dat in visgraat motief is gelegd, en een heuse open haard dat uit het hoge plafond kan verschijnen. De woning heeft zes kamers, waarvan vier slaapkamers. Je kunt uiteraard vele rondjes rennen tussen de betreffende ruimtes.

022 2160

Huis voor de sterren

Dit merkwaardige optrekje zou zomaar gekocht kunnen worden door echte sterren. The rich and famous zou zich prima kunnen vermaken in de anonimiteit van Haaksbergen, maar toch kunnen leven als een god in Twente. Deze woning heeft namelijk ook een sportschool, een sauna, en een biljarttafel. Als dat nog niet genoeg is kunnen de bewoners zich vergapen aan echte kunstobjecten, zoals een koe en een paard in de voortuin.

Als je in dit hemelse optrekje wilt wonen dan zul je toch diep in de buidel moeten tasten, want deze UFO-woning staat te koop voor maar liefst €1.290.000. Je krijgt hiervoor wel een unieke woning waarmee je indruk maakt op je bezoek. We hebben hieronder een aantal foto’s van de woning geplaatst. Als je geïnteresseerd bent in dit aparte stulpje dan kun je op de website van Funda meer informatie vinden. Ze hebben overigens ook een onbereikbaar huis op de website staan.

044 2160

084 2160

030 2160

043 2160

052 2160

039 2160

092 2160

117 2160

018 2160

019 2160

979 2160

985 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!