Sports

UFC 276: dit weekend staan legendarische partijen op het programma

ufc-276-fight-card-adesanya-connonier

Komende zaterdag staat UFC 276 op het programma. Middengewicht kampioen Israel Adesanya neemt het op tegen Jared Cannonier. Daarnaast is een groot gevecht de partij tussen Alexander Volkanovski en Max Holloway. Maar dat is nog lang niet alles. De gehele fight card om van te smullen. 

UFC 276: fight card om van te dromen

De bovenstaande partijen zijn garanties voor spektakel. Israel ’the last stylebender’ Adesanya is een publiekslieveling en zorgt altijd voor spektakel. Hij neemt het op tegen Jared Cannonier, die van de zwaargewichtklasse naar middengewicht is geswitcht. Cannonier is in bloedvorm en veel mensen vragen zich af of hij degene is die het succes van Adesanya kan stoppen.

Volkanovski tegen Holloway kan ook niet anders dan een mooie partij worden. Het is de derde keer dat de vechters tegenover elkaar staan. In de eerdere partijen won Volk en hij lijkt wederom de favoriet. Volkanovski is in de vorm van zijn leven, maar de Hawaiaanse Holloway kun je nooit afschrijven. In de eerdere partijen waren ze dan ook zeer aan elkaar gewaagd. De spanningen zijn dan ook hoog opgelopen tussen de twee vechters.

Meer mooie partijen

Naast deze twee titelgevechten staat er nog meer moois op het programma. De altijd excentrieke Sean O’Malley neemt het op tegen Pedro Munhoz. Ook de partij tussen oud Glory-kampioen Alex Pereira en Sean Strickland is er eentje om naar uit te kijken.

Alle partijen van UFC 267 zijn komend weekend te zien vanaf middernacht op Discovery+. Het titelgevecht tussen Adesanya en Connonier staat rond 04:00 in de nacht op de planning. Blijf jij op voor al dit spektakel?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UFC (@ufc)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!