Tech

TV kijken in het buitenland: super simpel met de juiste snelle VPN

tv-kijken-buitenland-vpn
Foto: Freepik

Met de zomer in volle gang, zullen de meeste op reis gaan. Of je nu van plan bent om het kleurrijke Braziliaanse carnaval bij te wonen of te genieten van een rustige vakantie op een afgelegen strand in Thailand, er is een kans dat je je favoriete Nederlandse tv-programma’s moet missen omdat je in het buitenland geen toegang hebt tot deze film of serie. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je: een VPN.

TV kijken in het buitenland met VPN

Nederlandse tv-programma’s zijn in het buitenland vaak moeilijk toegankelijk, met name buiten de Europese Unie. Dit komt omdat veel Nederlandse streamingservices zoals NPO, Ziggo GO en Videoland, om er maar een paar te noemen, geblokkeerd zijn. Maar er is een slimme oplossing: een Virtual Private Network (VPN). VPN’s veranderen je IP-adres en geven je toegang tot deze diensten alsof je nog steeds in Nederland bent, waardoor je jouw geliefde shows kunt blijven kijken.

De VPN oplossing werkt als volgt: Je kiest een VPN-aanbieder, downloadt de software en kiest een server in Nederland. Zo simpel is het! Je kunt nu genieten van al je favoriete Nederlandse shows op officiële streaming-sites binnen de EU, maar ook daarbuiten! Ideaal als jij in een land met snel internet bent! Bij het kiezen van een VPN zijn er een aantal factoren om in gedachten te houden. 

vpn nederlandse shows kijken

Zo kies je de juiste VPN

Hoewel gratis VPN’s verleidelijk kunnen lijken, komen ze vaak met datalimieten, snelheidsbeperkingen en soms zelfs veiligheidsrisico’s. Als je toch voor een gratis optie wilt gaan, is ProtonVPN een goede optie, die servers in Nederland, Japan en de VS aanbiedt. Voor de beste ervaring raden we echter betaalde VPN’s zoals NordVPN en Surfshark aan. 

NordVPN is een topkeuze voor het bekijken van Nederlandse televisie in het buitenland, vooral buiten de EU, vanwege de duizenden servers en hoge internetsnelheden. Surfshark onderscheidt zich door zijn lage prijs en hoge snelheid. Beide VPN’s hebben veel servers in Nederland en bieden een ononderbroken tv-ervaring. Zo kan je toch Max Verstappen zien schitteren in het buitenland!

tv kijken vpn vakantie

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!