Rides

YouTuber Tucker Gott komt met geniaal alternatief voor e-bike

tucker-gott-alternatief-elektrische-fiets
Foto: YouTube Tucker Gott

Het zal niemand zijn ontgaan dat fietsenfabrikant VanMoof inmiddels failliet is gegaan. Liefhebbers van e-bikes kunnen ervoor kiezen om over te stappen naar een ander merk, maar met een beetje creativiteit en een account op webgigant Aliexpress kom je ook een heel eind. De populaire YouTuber Tucker Gott heeft een prima alternatief voor de e-bike op social media gedeeld.

Tucker Gott en Aliexpress

Tucker Gott is een Amerikaanse influencer die uit een familie met piloten komt. Hij is zelf ook graag in de lucht te vinden en deelt zijn avonturen met zijn vele volgers op de socials. Normaal gesproken hangt hij onder een parachute met een paramotor op zijn rug. Paramotorvliegen is zijn grote hobby, maar Tucker fietst ook graag. Hij heeft deze twee hobby’s samengevoegd en de video op TikTok gedeeld.

Waarom zou je een elektrische fiets kopen als je jezelf ook kan laten voortduwen door een paramotor? Dit zal de YouTuber ongetwijfeld gedacht hebben toen hij op dit spectaculaire idee kwam. Zijn stunts hebben hem al veel volgers opgeleverd. Op YouTube heeft Tucker 1,59 miljoen abonnees, dat is minder dan Jake Paul (20 miljoen) maar het is nog steeds een indrukwekkend aantal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tucker Gott (@tuckergott)

Alternatief voor een elektrische fiets

In de onderstaande video is Tucker Gott te zien terwijl hij op een doodnormale fiets zit terwijl hij een paramotor op zijn rug heeft. In de caption staat te lezen dat hij deze optie effectiever vindt dan een e-bike. Het lukt hem om een flinke snelheid op te bouwen, waardoor trappen overbodig wordt. Zijn vele fans op de socials vinden de actie hilarisch, en overladen de post met likes en reacties.

Of de politie zijn actie kan waarderen is nog maar de vraag. Tucker voerde zijn actie uit op een ogenschijnlijk lege weg, dus hij zal er vast over hebben nagedacht. De beelden zijn vermakelijk. Als je jouw elektrische fiets meer dan zat bent, of een kapotte VanMoof in de schuur hebt staan, dan kun je er altijd nog voor kiezen om een paramotor aan te schaffen. Je bent dan binnen no-time op je werk.

@whistle This is better than the electric bike 👏 #biker #aliexpress #bikingchallenge ♬ original sound – don juan

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!