Entertainment

Foto’s van stuntdubbels Tom Cruise lijken sprekend op elkaar

stuntdubbels tom cruise
bron: Twitter/@wonderking82

Terwijl Tom Cruise zich voorbereidt op de release van zijn nieuwe film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, heeft een foto van zijn stuntdubbels het internet helemaal gek gemaakt. De afbeelding toont drie mannen in witte shirts met opvallend vergelijkbare uiterlijke kenmerken. Is dit een grap van kunstmatige intelligentie of heeft Cruise dubbelgangers?

Tom Cruise en zijn stuntdubbels

Voor wie hem niet kent: Tom Cruise is een bekende Amerikaanse acteur en filmproducent. Hij werd geboren op 3 juli 1962 in Syracuse, New York. Cruise begon zijn carrière in de jaren 80 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en invloedrijke acteurs in de filmindustrie. Hij wordt gezien als de laatst overgebleven echte actieheld. Dit omdat hij voor zijn debuut op het witte doek nooit eerder te zien was in anders films of series.

De opmerkelijke gelijkenissen hebben sociale media-gebruikers verbaasd achtergelaten, terwijl ze proberen te bepalen wie de echte Tom Cruise is. Op de foto zijn de drie mannen te zien terwijl ze poseren voor de camera, met hun armen om elkaar heen geslagen. Twee van hen dragen witte shirts en zwarte broeken, terwijl de derde een wit shirt en beige broek draagt. Wie denk jij dat de echte Tom Cruise is?

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Mission Impossible? Volgens een artikel, uitgebracht in de Hollywood Reporter “gaan Ethan Hunt en zijn IMF-team op hun gevaarlijkste missie ooit: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt voordat het in verkeerde handen valt.” Precies zoals we hadden verwacht van onze favoriete actie-franchise. Maar het gaat nog verder:

“Met de controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel en duistere krachten uit Ethan’s verleden die dichterbij komen, begint er een dodelijke race over de hele wereld. Geconfronteerd met een mysterieuze, almachtige vijand, wordt Ethan gedwongen te overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie – zelfs niet het leven van degenen van wie hij het meest houdt.”

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!