Life & Health

Met deze praktische 5 tips versier je sneller een oudere vrouw

vrouw

Als je genoeg hebt van die jonge dames, en toe bent aan een wat oudere en meer ervaren vrouw, dan zul je andere afslagen op het pad van de liefde moeten nemen. Een oudere vrouw bewandelt dit pad al langer, dus moet je weten welke richting je op moet om haar hart te kunnen vinden. Gelukkig heb je ons als navigatie om de klassieke poort van de liefde te bereiken.

Versieren van een oudere vrouw

Een oudere vrouw valt te vergelijken met de fijne dingen in het leven, zoals een fles gerijpte wijn, of een pittige kaas dat al jaren smacht om geproefd te worden. Een vrouw die wat ouder is raakt niet snel onder de indruk, dus zul je extra hard je best moeten doen om haar hart te veroveren. Maar hoe pak je dat aan? Hoe ga jij ervoor zorgen dat een oudere vrouw hopeloos verliefd wordt op je?

Gelukkig hebben wij de nodige ervaring op liefdesgebied, daarom konden we eerder tips geven over het complimenteren van vrouwen. We zijn echter van alle markten thuis als het gaat om het spel van de liefde, dus konden we ook tips geven over de beste standjes voor in de auto. Maar goed, zover ben je nog lang niet. Jij gaat eerst het hart van deze classy dame stelen, en daarbij kun je de onderstaande tips zeker gebruiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

1. Laat zien dat je haar echt wilt veroveren

Een oudere vrouw wilt veroverd worden. Ze wilt de bevestiging dat ze nog steeds goed in de markt ligt, dus steek moeite in het stelen van haar hart. Haar simpelweg via Whatsapp laten weten dat je haar leuk vindt is niet effectief, dat werkt alleen bij jonge dames. Een oudere vrouw is een dame om gezelschap te houden, dus doe dat dan ook.

2. Wees geen haantje

Haantjesgedrag werkt niet bij een oudere vrouw. Ze is niet onder de indruk van een man die rondloopt alsof hij de stoerste haan in het hok is. Zij heeft meer levenservaring dan jou, dus hou het relaxed. Als je haar wilt versieren dan heb je meer nodig dan een paar spierballen en stoere verhalen. Praatjes vullen geen gaatjes, en vooral dat van haar niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

3. Probeer haar niet te overtuigen

Als je met gladde praatjes komt dan is ze al snel uitgekeken op je. Je kunt haar wijs proberen te maken dat jij alles bent waar zij ooit op had durven hopen, maar dan lacht ze je keihard uit. Als je volwassenheid uitstraalt dan heb je niet zoveel woorden nodig, wees zelfverzekerd, maar niet arrogant.

4. Wees eerlijk

Een oudere vrouw houdt van eerlijkheid. Je kunt jezelf anders voordoen dan je bent, maar daar prikt ze nog sneller doorheen dan een naald door een ballon. Liegen over je leeftijd, of expres met dure woorden praten, zorgen er alleen maar voor dat je jezelf belachelijk maakt. Met een eerlijke houding kom je het dichtste in de buurt van haar ervaren hart.

5. Zorg voor originaliteit

Je kunt met een supercar voor de deur verschijnen en de beste openingszinnen uit je hoofd hebben geleerd, dan nog zal ze niet snel onder de indruk zijn. Een oudere vrouw heeft geen man nodig om voor haar te zorgen, dus je gaat het niet redden met alleen materiële zaken. Ze valt als een blok voor wijsheid en levenservaring. Dus lees een keer een boek in plaats van je tijd te verdoen met gamen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!