Life & Health

Dit zijn de beste tips voor het daten van een rijke vrouw

rijke vrouw

Als je van mening bent dat jij de rijkdom van de liefde verdient, en dat wilt combineren met jouw liefde voor rijkdom, dan moet je als arme sloeber een paar slimme stappen zetten. Een rijke vrouw komt niet zomaar bij jouw rijtjeshuis aankloppen om te vragen om je hart, neen! Je zal zelf de kip met de gouden eieren moeten zoeken. Gelukkig heb je ons om je daarbij te helpen. Met de onderstaande tips lig je binnen no-time in een gouden mandje.

Daten met een rijke vrouw

Als je een rijke vrouw aan de haak wil slaan dan heb je geen lange hengel nodig. Je moet alleen weten in welke vijver je jezelf begeeft. Voordat je jezelf kunt omringen in luxe moet je jezelf in luxe kringen begeven. Ga bijvoorbeeld werken in onroerend goed, of in een winkel waar ze Louis Vuitton of Chanel tassen verkopen. Wees op de plek waar rijke vrouwen zijn, dan is de eerste stap al gezet.

Als je te verlegen bent om in het openbaar je charmes te gebruiken, dan kun je er ook voor kiezen om die rijke dame op een datingsite te scoren. Er zijn veel goedkope sites waar veel fakers op zitten, dus investeer in een abonnement. Rijke vrouwen kiezen vaak voor een wat duurder abonnement om het kaf van het koren te scheiden. Jij bent die droomman, dus wees niet gierig. Op Tinder ga je ze niet vinden. Check de beste websites hier en hier.

rijke vrouw beleefd

Wees beschaafd

Het belangrijkste is dat je er goed verzorgd uitziet, en jezelf beschaafd gedraagt. Alles valt en staat met manieren. Je hoeft pas een Franse tongval te hebben als je haar gaat zoenen, maar je hoeft het niet te spreken om indruk te maken. Het is wel belangrijk dat je jezelf niet kleedt als een clochard, en niet ruikt alsof je eau de sjalot gebruikt. Be a gentleman, ze is een vrouw met klasse. Dan heb je meer kans op de gouden sleutel naar haar hart.

Tot slot; een rijke vrouw is niet snel onder de indruk van een supercar, of een duur horloge. Ze is op zoek naar de ware liefde, niet naar een patsertje dat zich gedraagt alsof hij haar kan kopen, want het tegendeel is waar. Kortom; als je de interesse van een rijke vrouw hebt gewekt dan is het belangrijk dat je haar met respect, waardigheid, en geduld behandelt. Maar goed, zo hoort een man elke vrouw te behandelen, toch?

rijke vrouw versieren

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!