Entertainment

TikTok-influencer zoekt echtgenoot: geeft $5.000 beloning

tiktok-influencer-zoekt-echtgenoot-beloning
Eve Tilley-Coulson (Foto: Instagram @ebtilley)

Eve Tilley is slechts 35 jaar, maar wanhopig op zoek naar een echtgenoot. De vrouw uit Los Angeles, Californië plaatste een verzoek op haar 100.000 volgens tellende TikTok account. Degene die haar aan dé ideale man zou koppelen zou maar liefst 5000 dollar ontvangen, maar dan moet ze wel met diegene trouwen. 

Eisenpakket voor ideale echtgenoot

De blonde advocate liet weten dat ze een aantal vereisten stelt aan haar aanstaande echtgenoot. Zo moet hij tussen de 28 en 40 jaar oud zijn, van sport houden, goed moeten communiceren en minstens 1,80 meter lang zijn, kleiner dan dat is een absolute no go. Daarnaast zocht ze een man met een goed verstand, een vlotte babbel en moet hij het vermogen hebben om haar voor de gek te houden. Ze heeft een kinderwens en geeft duidelijk aan dat het niet om een grappige stunt is. Ze is bloedserieus.

Naast dit pakket zoekt ze ook een man die geen drugs gebruikt en het maakt haar niets uit waar diegene woont of wat zijn politieke of religieuze standpunt is. Ze geeft zelf aan inmiddels ongeveer vijf jaar vrijgezel te zijn en ze is de datingscene meer dan beu. Hier heeft ze namelijk nog niet veel succes gekend en hoopt dat mensen haar karakter koppelen aan haar ideale vent. Je mag niet jezelf opgeven, alleen iemand aandragen.

@ebtilley #stitch with @Dear Media I have never been more serious. I’m tired of being told, “its so easy.” Set me up 🤑🤍 #setup #firstdate #friendship #meetcute #bff #bet ♬ Sunshine – WIRA

Idee van de zoektocht

De video is inmiddels meer dan een half miljoen keer bekeken en hoogstwaarschijnlijk stromen de aanmeldingen binnen. In een eerder stadium had ze deze deal al staan met haar vrienden en baas. Nadat daar nog geen concrete potentiële echtgenoot uitkwam, besloot ze om het van de daken te schreeuwen.

Er zitten een aantal voorwaarden aan. Zo moet ze met hem naar het altaar lopen en trouwen. Het hoeft niet voor altijd te zijn, ze mag over 20 jaar van hem scheiden, maar er zal getrouwd worden. Daarnaast moet de echte naam van de persoon op de huwelijksakte staan, zodat het geen fake huwelijk wordt.

@ebtilley

Replying to @Heisy Also as part of the finders fee you get an invite and plus 1 to the wedding #setup #meetcute #bet #findersfee #jewishmom #losangeles #southerncalifornia #sandiego #sanfrancisco #single

♬ original sound – Eve

Waar moeten we aan denken?

Als referentie materiaal geeft ze de namen door van twee celebs. Zo zoekt ze een man in de richting van Chuck Bass, van Gossip Girl, of Matthew McConaughey, van Interstellar en Magic Mike. Dus mocht één van je vrienden hierbij in de buurt komen, waag een poging! Wellicht word je binnenkort de echtgenoot van een succesvolle TikTok-influencer en heeft je vriend of vriendin een dikke beloning.

@ebtilley

Replying to @Joey 🦘 these are the rules, subject to modification #marriage #engagement #therules #bet #findersfee

♬ original sound – Eve

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!