Entertainment

Jennifer Lopez schittert in The Mother: vanaf vandaag op Netflix

the-mother-jennifer-lopez-netflix

Jennifer Lopez staat, naast haar iconische muziek, ook bekend als een getalenteerd actrice. In het begin van de jaren ’00 was de zangeres over het algemeen te zien in romantische comedy’s, denk aan The Wedding Planner, Shall We Dance en The Back-up Plan. Maar daar is een einde aan gekomen met The Mother op Netflix.

The Mother op Netflix

Net als haar film Enough uit 2002, toont The Mother Jennifer Lopez als een vrouw die tot het uiterste wordt gedreven door onbegrijpelijk geweld. Maar in plaats van het slachtoffer van geweld, speelt Lopez in deze film een meedogenloze, sluwe huurmoordenaar. The Mother vertelt het verhaal van een dodelijke huurmoordenaar met een ongrijpbare, schimmige identiteit.

Ze lijkt geïsoleerd te hebben geleefd en voor altijd de schaduwen van haar verleden achter haar te hebben gelaten. Toch vonden haar vijanden haar zwakte: een dochter die ze jaren eerder had opgegeven. Hoewel ze van plan is haar dochter te beschermen tegen een leven vol misdaad, geweld en gevaar, heeft ze geen andere keuze dan uit de schaduw te treden. Ik denk dat we ons allemaal kunnen voorstellen hoe ze het naderende geweld op haar dochter gaat oplossen, namelijk vuur met vuur bestrijden.

 

Jennifer Lopez

Eén ding wordt heel snel duidelijk: Jennifer Lopez blijft een getalenteerde, sluwe bedreiging voor iedereen die haar pad kruist. Het is een film die niet alleen gaat over een moeder die haar dochter probeert te beschermen. Maar ook een moeder die wordt gedwongen opnieuw contact te maken met haar vervreemde dochter.

Of ze nou ‘verloren tijd’ probeert in te halen of haar dochter gewoon van een afstand beschermt, ze moet de schaduw uit haar verleden weer onder ogen komen. Of ze dat nou wil of niet. Ga jij The Mother kijken op Netflix?

the mother jennifer lopez netflix

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!