Sports

Bijzondere tatoeage van Xavi Simons: gevoelig statement of puur toeval?

tatoeage-xavi-simons
(Foto: Instagram @xavisimons)

Xavi Simons gaat PSV verlaten, al na één seizoen ligt Paris Saint-Germain de optie om de 20-jarige spelmaker terug te halen via een speciale clausule. De sterspeler van het voorgaande Eredivisie seizoen heeft zijn talent niet van een vreemde. Vader Regillio Simons speelde namelijk ook op het allerhoogste niveau van Nederland. Xavi Simons zal zijn vader eeuwig dankbaar zijn voor zijn voetbaltalent, maar is dat wel zo? Wij merkten namelijk iets opmerkelijks op.

Tatoeage van Xavi Simons

Begin juni verzamelde het Nederlands elftal zich voor de finales van de UEFA Nations League in eigen land. De vier beste teams spelen een mini toernooi om te bepalen wie zich mag kronen tot winnaar van het nieuwe toernooi voor landenteams. Xavi Simons was één van de uitverkorene die zich tot de definitieve selectie van het Oranje mocht voegen. Het toptalent startte beide wedstrijden in de basis en mocht zo zijn totaal aantal interlands verdubbelen van twee naar vier.

Door de jaren heen is de aankomst in Zeist een bijzondere aangelegenheid te worden. Paparazzi ligt in de bosjes klaar om de spelers in hun beste outfits te spotten. De foto’s worden ook graag gedeeld door de spelers zelf. Zo ook Xavi Simons die arriveerde in zijn FLÂNEUR-shirt en op blauwe Louis Vuitton Skate Sneakers met Swarovski kristallen. Op de gedeelde foto was ook eerder onbekende tatoeage op zijn kuit te zien. Normaal zien we daar alleen zijn sterke voetbalkuiten, maar nu zagen we daar een aantal namen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons)

Relatie vader Regillio en zoon Xavi

Op zijn kostbare kuit heeft Simons ruimte gemaakt voor de namen van zijn dierbaren. Zo staat moeder Peggy bovenaan, gevolgd door de zeven jaar oudere broer Faustino en daaronder zijn tien jaar jongere zusje Kenza. De onderste drie namen zijn de namen van zijn huisdieren. Maar waar staat zijn vader Regillo? De man waar hij nota bene zijn voetbalkwaliteiten aan te danken heeft? Wellicht heeft hij zijn vader op een andere plek laten vereeuwigen, maar in ieder geval niet in dit rijtje dierbaren.

Het gerucht in PSV-forums gaat dat de relatie tussen vader en zoon de laatste jaren flink is bekoeld. Veel is er niet over bekend, maar opmerkelijk is het ontbreken van Regillio’s naam zeker. Gelukkig is er nog genoeg ruimte vrij om zijn vader toe te voegen. Voor hun onderlinge band hopen we dat Regillio snel toegevoegd mag worden.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!