Girls

Sylvie Meis in bikini danst er lustig op los tijdens vakantie in Saint-Tropez

Sylvie Meis bikini dansen Saint Tropez

Sylvie Meis is een van de mooiste vrouwen van Nederland, maar ze is weinig te vinden in ons koude kikkerlandje. De knappe presentatrice zoekt graag de zon op, dus is ze vaak op vakantiebestemmingen te vinden waar ze haar kleurtje lekker bij kan werken. Sylvie is op dit moment in het Franse Saint-Tropez, en danst vrolijk rond in het kustplaatsje terwijl ze een bikini draagt.

Op vakantie in Saint-Tropez

Saint-Tropez staat bekend om de prachtige locatie in Zuid-Frankrijk, waar kunstenaars en de rijken der aarde zich graag vermaken. Sylvie werkt hard aan haar carrière als model en presentatrice, daarnaast heeft ze het ook druk als ondernemer. Ze heeft haar eigen lijn in ondergoed, en poseert zelf in haar producten. Deze foto’s plaatst ze vervolgens op haar Instagram-account ter promotie.

Daarnaast heeft ze ook haar eigen lijn in zwemkleding, en zien haar vele volgers haar regelmatig voorbij komen als ze een spicy bikini foto plaatst. Ze heeft het liefste zwemkleding aan, want ze vertoeft graag in de omgeving van zon, zee en strand. Ze is vaker in Saint-Tropez te vinden, het is een van haar favoriete plaatsen om te bezoeken. De blondine is er momenteel op vakantie, en vermaakt zich er prima.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis danst in bikini op Instagram

Sylvie Meis laat wel vaker de temperaturen oplopen door haar content op social media. Op de onderstaande foto zien we haar dansen in de straten van het Franse kustplaatsje terwijl ze een zwarte bikini draagt en een gekleurde sjaal om haar lichaam heeft gedrapeerd. Ze heeft ervoor gekozen om een spierwitte zonnebril op te zetten, want dat maakt het plaatje helemaal af.

De veelzijdige socialite is de 40 jaar al gepasseerd, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit, daarom staat ze in het lijstje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. Aan de reacties en de likes te zien zijn veel volgers het hier mee eens, want de bewuste foto is talloze keren bekeken. Sylvie Meis laat met dit kiekje zien dat ze nog steeds een parel is die straalt als het op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!