Girls

Sylvie Meis laat zich helemaal gaan onder de Griekse zon

sylvie-meis-bikini-foto-instagram
Foto: Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis wordt al jaren als een van de mooiste vrouwen van Nederland én Duitsland beschouwd. De presentatrice is ook succesvol als ondernemer, dus moet ze af en toe wat stoom afblazen op een tropische vakantiebestemming. Dit keer koos Sylvie voor de Griekse zon en heeft voor de gelegenheid haar mooiste bikini aangetrokken. Ze heeft de foto’s van het resultaat met haar volgers op Instagram gedeeld.

Sylvie Meis showt bikini-lijf op Instagram

Op het moment van schrijven is de aantrekkelijke presentatrice in Griekenland, waar ze geniet van een dagje aan het zwembad. Ze heeft haar team aan visagisten meegenomen, want zij worden getagd in de caption. Met het bijschrift ‘Life is cool at the pool’ laat Sylvie weten dat ze het prima naar haar zin heeft in het land. Ze weet heel goed hoe ze zaken en plezier met elkaar moet combineren, want deze bikini-shoot is een verrijking voor haar portfolio.

De post op Instagram kan rekenen op een hoop likes en reacties. Zangeres Emma Heesters was een van de eersten die op het hartje drukte. Sylvie Meis is inmiddels 45 jaar, maar ze ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Daar zijn haar 1,4 miljoen volgers het ongetwijfeld mee eens, want aan de reacties te lezen vinden veel mensen haar nog steeds een van de mooiste vrouwen ter wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Model en presentatrice

De knappe presentatrice is inmiddels een begrip op de Duitse televisie. Ze presenteert verschillende programma’s en is bij onze oosterburen minstens zo bekend als in ons kikkerlandje. Naast haar bezigheden op de televisie is Sylvie ook actief als model, waaronder voor haar eigen lingerielijn, die ze in samenwerking met supermarktketen ALDI aan de vrouw brengt. Zij kan als geen ander model staan voor haar eigen kleding.

Sylvie Meis heeft een druk leven, maar neemt regelmatig de tijd om bij te komen op het strand van populaire vakantiebestemmingen. Ze was enige tijd geleden nog in Saint Tropez, waar ze haar kleurtje aan het bijwerken was. Ze begeeft zich inmiddels weer op de markt der vrijgezellen, maar ze hoeft niet lang te treuren want de mannen staan voor haar in de rij. Ze is niet voor niets een van de mooiste vrouwen boven de 40 jaar.

sylvie-meis-bikini-foto-instagramsylvie-meis-bikini-foto-instagram

sylvie-meis-bikini-foto-instagram

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!