Girls

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers gek met zwoele Insta-foto

Sylvana IJsselmuiden foto op Instagram

Model en presentatrice Sylvana IJsselmuiden is het gure Hollandse weer helemaal zat, en heeft besloten om elke zonnestraal te pakken die ze op haar lichaam kan laten schijnen. De knappe blondine plaatste onlangs een foto op Instagram die woorden overbodig maakt; Sylvana is klaar voor de zomer. Ze liet er geen gras over groeien, en trok voor de gelegenheid alvast uitdagende zwemkleding aan.

Klaar voor de zomer

Sylvana IJsselmuiden is een uitgesproken liefhebster van de zon, en haar favoriete seizoen is de zomer. Als ze niet voor de camera staat dan ligt ze het liefste in de zon te bakken, en deelt vervolgens de meest intieme Instagram-foto’s met haar trouwe schare fans op social media. De knappe Friezin werd niet voor niks in 2020 door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland, een waardige titel die nu in handen is van Abbey Hoes.

Ze was eerder ook te zien in het 21ste seizoen van Expeditie Robinson, het survivalprogramma waar de knappe Joëlle Witschge ook in was te zien. Sylvana viel als twaalfde af, en eindigde op de vijftiende plaats, en bewees daarmee dat ze niet bang is om haar mooie handen vies te maken. Ze was in 2019 ook te zien in Het Jachtseizoen van StukTV, en heeft in meerdere films gespeeld. Deze dame zit niet stil, dat is duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden zoekt de zon op Instagram

Tussen al dat harde werken door moet er ook ruimte zijn voor ontspanning, en dat doet Sylvana IJsselmuiden het liefste bij hoge temperaturen. Haar foto’s waarop ze zwemkleding draagt zorgen in ieder geval voor verhitting op de socials, want maar liefst 346K volgers volgen deze mooie dame graag als ze een strandwandeling maakt. Ze weet in ieder geval hoe ze de aandacht van haar fans vast moet houden.

Op de onderstaande Instagram foto zien we de blondine genieten van zon, zee en strand. In de caption staat te lezen dat Sylvana de zon zelf maar heeft opgezocht, en daar heeft ze zo te zien nog geen seconde spijt van gehad. Ze geniet voor de volle honderd procent van haar vakantie op Ibiza, misschien komt ze Yolanthe Cabau er ook nog tegen, want die kan de Spaanse zon ook zeker waarderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!