Girls

Suzanne Schulting in bikini zorgt voor een hittegolf door Tiktok-video

suzanna-schulting-bikini-tiktok-video

We kennen Suzanne Schulting allemaal vanwege haar abnormale prestaties op de schaatsbaan. Daarnaast is ze bekend vanwege haar absurd goede lichaam. Onze superster ziet er geweldig uit en is niet bang om dit aan de wereld te laten tonen. Op dit moment geniet deze mooie dame van een welverdiende zomervakantie en deelt dit op Tiktok met haar fans.

Suzanna Schulting: bloedmooie schaatster

Suzanne is een van de mooiste atleten van ons land en gaat keihard op social media. Zij is, samen met Jutta Leerdam, dan ook het oogappeltjes van schaatsend Nederland. In 2015 veroverde Suzanne al haar eerste wereldbekermedaille, een prestatie van formaat.

Toch is schaatsen niet alles wat Suzanne Schulting doet. In de zomer krijgt ze genoeg vitamine D binnen en geniet ze van een welverdiende zomervakantie, zoals we dat allemaal nodig hebben. Lekker opladen voor een nieuw seizoen om straks weer extra gas te geven. We hebben de grootste vertrouwen in haar.

Plantjes water geven in de hitte

Dat Suzanne een geweldig lichaam heeft is al bekend, maar met de laatste video blaast ze werkelijk iedereen omver. Het is duidelijk te zien dat Schulting ook in de zomer vol blijft trainen. Ze is dan ook helemaal bikini ready voor de warme zomerdagen.

Met deze hitte is het natuurlijk de bedoeling om de plantjes genoeg water te geven. Suzanne doet haar werk vol focus, al is ze even afgeleid als ze de camera ziet. Speels kijkt ze in de camera en wij zijn meteen de weg kwijt. Bekijk de video hieronder en vergeet zeker niet Guys te volgen op Tiktok.

@guys.nl Geven we de bloemetjes voldoende water guys? 😍🪴 #suzanne #schulting #shorttrack #water #fy ♬ Bloody Samaritan – Ayra Starr

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!