Life & Health

Dit is het beste stappenplan om je zaakje grondig te wassen

stappenplan-zaakje-wassen

Als man zijnde is het belangrijk dat je goed zorgt voor de kroonjuwelen en het bijbehorende koninklijke gereedschap. Je wilt tenslotte niet dat een mooie vrouw over haar nek gaat als ze tijdens een wilde nacht de gulp van je broek openritst. Daarnaast zit je zelf ook niet te wachten op een riekend zaakje waarop een legertje ziektekiemen vrolijk staat te volksdansen. Gelukkig heb je ons om jou te helpen bij het schoonhouden van je voortplantingsorganen.

Het wassen van je zaakje is een schone zaak

Het schoonhouden van het zaakje tussen je benen moet net zo normaal worden als het poetsen van je tanden, dus het liefste elke dag. We gaan er voor het gemak even vanuit dat je seksueel actief bent, en dan hebben we het over actief copuleren met het andere geslacht, en niet over masturberen. Het is dus belangrijk voor jou en je partner dat jullie beiden de beschikking hebben over een schoon en fris zaakje.

Omdat we begaan zijn met jouw intimiteit, en ook je partner de relatie van haar leven gunnen, hebben we een helder stappenplan voor het schoonmaken van jouw kroonjuwelen en de bijbehorende staf ontwikkeld. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om deze stappen toe te kunnen passen, het is puur een kwestie van aanleren. Als apen het kunnen, dan kan jij het ook. Daar gaan we.

zaakje wassen stappenplan

1. Maak er een dagelijkse gewoonte van

Zoals we hierboven al beschreven is het belangrijk dat je jouw zaakje dagelijks wast. Het heeft geen zin om er een keertje een liter water op te gooien, om vervolgens een week te doen alsof je niets tussen je benen hangt. Je zaakje heeft net zoveel aandacht nodig als de rest van je lichaam, misschien nog wel meer.

2. Trek je voorhuid naar achteren

Als je een ervaren masturbeerder bent (en dat ben je, niet liegen), dan weet je hoe je jouw voorhuid naar achteren moet trekken. Dat doe je dus ook als je de boel gaat wassen. Trek je voorhuid helemaal naar achteren zodat je eikel compleet bloot komt te liggen, zodat jij je beste vriend kennis kan laten maken met wat anders dan alleen glijmiddel. Wees gerust, je hoeft in dit geval niet te besparen op water.

zaakje schoonmaken eikel

3. Gebruik je handen

We gaan ervan uit dat je hand vaker in aanraking met je zaakje is geweest, dus gebruik overvloedig veel water om je zaakje goed schoon te spoelen. Een keertje helikopteren onder de douchekop is dus geen goede manier. Als je je handen gebruikt dan kun je goed voelen of je wel je best hebt gedaan op het schoonmaken van je beste vriend.

4. Zeep is uit den boze

Gebruik geen geparfumeerde zeep. Als je een flacon van dit goedje over je zaakje heen gooit, dan kun je ervan uitgaan dat je eikel er de volgende dag uitziet als een jeukende paddenstoel. Gebruik een huidneutrale douchegel, dat voorkomt een verstoring in de bacteriehuishouding van het slijmvlies van je piemel.

5. Naspoelen

Mocht je een (vloeibaar) zeepje hebben gebruikt dan is het altijd verstandig om de boel grondig na te spoelen. Daarna verzorg je jouw kostbare bezit door het daaronder goed af te drogen. Als je dat niet doet dan kunnen er schimmels ontstaan, en daar zit je niet op te wachten. Gebruik altijd een schone handdoek, dus niet de handdoek die naast je bed ligt.

zaakje drogen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!