Life & Health

Bizar spookhuis geeft $20.000 aan mensen die het acht uur overleven

extreem-spookhuis-beloning

Spookhuizen hebben een bepaalde aantrekkingskracht. Iedereen houdt wel van een beetje onschuldige horror. Toch zijn er ook spookhuizen in de wereld die nóg een stap verder gaan dan alleen schrikmomenten. McKamey Manor is hier een voorbeeld van. Wat is deze plek precies?

Extreem spookhuis McKamey Manor

Het spookhuis van Russ McKamey gaat nog een stap verder. Sterker nog, de ‘ervaring’ die je krijgt bij McKamey Manor lijkt eerder op een martelkamer dan op een spookhuis. De deelnemers die de gok wagen worden vastgebonden, geslagen en gedrogeerd totdat ze opgeven.

Maar je mag niet zomaar deelnemen aan deze ervaring. Zo heeft iedereen die zich aanmeld een doktersbriefje nodig waarin staat dat je fysiek en mentaal in goede gezondheid bent. Ook moet je een handtekening zetten onder een contract van maar liefst 40 pagina’s. Toen Russ zijn spookhuis begon bood hij zelfs $20.000 dollar aan iedereen die het 8 uur lang wist vol te houden.

McKamey Manor: ‘Martelkamer onder vermomming’

Niemand slaagde er ooit in om het einde te halen. Sterker nog, veruit de meeste mensen die eraan deelnamen hielden het niet langer dan acht minuten vol. Het lijkt er dus op alsof McKamey erin is geslaagd om het engste spookhuis van de wereld te creëren. Maar kan je dit wel een spookhuis noemen?

De controverse rondom McKamey Manor ging zo ver dat er in het verleden een petitie is gestart om het spookhuis te sluiten. 170.000 mensen tekende deze, waarin werd geclaimd dat het geen spookhuis was, maar ‘een gewelddadige martelkamer onder vermomming’. Toch zijn de deuren van McKamey Manor tot op de dag van vandaag nog open.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mckamey Manor (@mckameymanor)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!