Girls

Sharon Pieksma laat volgers genieten van tropische hitte in bikini op Instagram

sharon-pieksma-instagram

Voormalig Miss Nederland, Sharon Pieksma, wordt beschouwd als een van de mooiste vrouwen van Nederland. Ze heeft een prachtig uiterlijk waarmee ze een glansrijke carrière in de modellenwereld heeft weten te bewerkstelligen. Ze is niet alleen druk achter de camera, maar ook achter de draaitafel. Op dit moment geniet ze van een vakantie aan zee, en daar deelde ze onlangs een video van op Instagram.

Holland’s Next Top Model

Het grote publiek kent Sharon Pieksma van het programma Holland’s Next Top Model, waarin ze in 2013 tijdens het zesde seizoen de finale wist te halen. We kennen het programma ook omdat Kim Feenstra er in 2006 in was te zien. De carrière van Sharon Pieksma ging na haar deelname in het programma als een raket, waarna ze al snel tussen het leven van de sterren terecht kwam.

De 28-jarige Sharon staat bijvoorbeeld al sinds 2016 in de FHM500, het magazine waar Gaby Blaaser ook in is te vinden. Ze stond vorig jaar op de 38ste plaats van deze prestigieuze lijst, dus misschien neemt ze dit jaar wel het stokje over van de winnares van vorig jaar, Abbey Hoes. Sharon Pieksma heeft echter nog meer prestaties verricht waar ze zonder twijfel trots op mag zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma geniet in bikini van vakantie op Instagram

In 2017 was Sharon Pieksma de eerste vrouw die zich openlijk uitsprak over de wantoestanden in de modellenwereld. In het programma Brandpunt vertelde ze publiekelijk over haar ervaringen met misbruik en aanranding. Ze kreeg massaal steun van het publiek, en wist met deze dappere actie de status van powervrouw te bemachtigen. In 2019 wist ze vervolgens ook nog eens de Miss Nederland verkiezing te winnen, een absolute kroon op haar indrukwekkende carrière.

Op dit moment geniet de blonde schoonheidskoningin van een welverdiende vakantie op een zonovergoten eiland. Ze deelde een video waarin ze geniet van het uitzicht op de horizon, en plaatste een magische caption in het bericht. Ze is nu ook actief als diskjockey, en dat gaat haar ook prima af. Ze is net zoals Lottie Moss een model die alles uit het leven haalt, en zich door niemand laat tegenhouden om haar ambities waar te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!