Entertainment

5 fenomenale series met slechts 1 seizoen

series die na een seizoen stopten
Logan Marshall-Green in Quarry (2016)

Er bestaan series die na een seizoen stopten, tot grote verbazing van fans. Deze 5 kortdurende maar krachtige verhalen wisten de kijkers te betoveren en een blijvende indruk achter te laten, maar werden op de een of andere manier toch afgeblazen. Van actie tot aan thrillers en science-fiction – deze lijst van fantastische series bevat voor ieder wat wils.

5 series die na een seizoen stopten

Sommige series in deze lijst slaagden erin om een volledig verhaal te vertellen en kijkers te laten verlangen naar meer, terwijl anderen te vroeg stopten, ondanks de positieve recensies, en een spoor van teleurstelling achterlieten bij iedereen die graag meer had gezien. We zullen je niet langer in spanning laten – dit zijn 5 fantastische series die na een seizoen stopte.

1. Chernobyl

Chernobyl is een beklemmende dramaserie die het angstaanjagende verhaal vertelt over de kernramp in 1986. Het volgt de gebeurtenissen in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Sovjet-Unie, waar een mislukt experiment leidde tot een explosie en nucleaire ramp. De serie onthult de verontrustende oorzaken van de ramp, de heroïsche inspanningen van de hulpverleners en de ondoordachte reacties van de autoriteiten.

2. The Night Manager

The Night Manager is een spionagethrillerserie die gaat over Jonathan Pine, een voormalige Britse soldaat die werkt als nachtmanager in een luxueus hotel. Zijn pad kruist dat van de charismatische en gevaarlijke zakenman Richard Roper, die betrokken blijkt te zijn bij illegale wapenhandel. Pine wordt gerekruteerd door Britse inlichtingendiensten om undercover te gaan in het netwerk van Roper en bewijsmateriaal te verzamelen.

3. 1899

1899 is een intrigerende en mysterieuze dramaserie die zich afspeelt aan boord van een schip genaamd de MV Ortigia. Het verhaal volgt een diverse groep Europese immigranten die aan boord gaan van de Ortigia met als doel een nieuw leven op te bouwen in Amerika. Terwijl de reis voortduurt, beginnen er echter vreemde en angstaanjagende gebeurtenissen plaats te vinden.

4. The Night Of

The Night Of is een aangrijpende misdaadthrillerserie die het verhaal volgt van Nasir Khan, een jonge student van Pakistaanse afkomst die beschuldigd wordt van een gruwelijke moord. Nadat hij een nacht van onbezonnenheid doorbrengt met een vreemdeling, ontwaakt Nasir om de schokkende ontdekking te doen van haar levenloze lichaam. Nasir moet vechten tegen het Amerikaanse rechtsstysteem om zijn onschuld te bewijzen.

5. Quarry

Quarry is een Amerikaanse serie die draait om het leven van Mac Conway, een Vietnamveteraan die terugkeert naar Memphis in de jaren 70. Nadat hij betrokken raakt bij een geheimzinnige criminele organisatie, wordt hij gedwongen om een reeks moorden te plegen. Mac worstelt met zijn geweten en probeert zijn leven te redden terwijl hij verstrikt raakt in een web van corruptie en bedrog.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!