Life & Health

Door dit standje komt bijna elke vrouw binnen 5 minuten klaar

sekspositie-standje-klaarkomen-orgasme-vrouw

Er gaat een TikTok-video viral op internet waarin wordt uitgelegd dat er een standje bestaat waarbij (mits goed uitgevoerd) de vrouw binnen vijf minuten tot een orgasme komt. Dit ‘wonderstandje’ gaat als een erotisch vuurtje over social media. Verschillende vrouwen zeggen dat dit standje veruit het meest favoriet is, dus konden we het niet laten om dit eens uitgebreid te onderzoeken.

Standje waarbij elke vrouw klaarkomt

We hebben al eerder tips gegeven waarbij we de beste standjes hebben uitgelicht. Neem bijvoorbeeld de 7 cunnilingus tips, als je deze toepast dan zal ze je nooit meer vergeten. We hebben ook de 6 beste standjes voor een stomende tijd in de auto behandeld, maar in dit geval gaan we dieper in op een standje waarbij de vrouw in kwestie binnen vijf minuten tot een spetterend orgasme zou moeten komen, althans, als we de TikTok-hype moeten geloven.

Het magische standje wat we zo gaan beschrijven lijkt veel op de missionarispositie, een standje dat tijdens de koude dagen een prima manier om elkaar warm te houden. Op social media gaat de volgende quote als een lopend vuurtje: “Klaargekomen in 5 minuten, omdat hij mijn enkels graag als oorbellen gebruikt”. Dit standje wordt de ‘butt lift’ genoemd, niet te verwarren met een cosmetische ingreep.

standje klaarkomen

Zo voer je de ‘Butt Lift’ uit

Laten we eerst even uitleggen waarom dit standje zo effectief is. Door de diepere penetratie en de juiste hoek van penetreren krijgt de dame in kwestie het al snel erg warm. Ook de constante druk van jouw schaambeen op haar clitoris zorgt ervoor dat het stoom binnen afzienbare tijd uit haar oren komt. Volgens de hype op social media zorgt de ‘butt lift’ binnen vijf minuten tot een orgasme bij de vrouw.

De werkwijze: de vrouw gaat op haar rug liggen, met de benen om de schouders van de man. Leg voor het gemak een kussentje onder haar onderrug ter ondersteuning, volgens de dame geeft dat een extra dimensie aan het standje. Daarna gaat de man diep bij haar naar binnen, en oefent met zijn schaambeen druk op haar clitoris uit. Zet deze positie tussen de andere standjes op het lijstje. Succes.

@patricialaelena #fyp #pourtoi #pentrutine #parati #spicy ♬ original sound – Maïssa 🙂

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!